Dieta si nutritie

# slabit fara infometare #alimente fara calorii #slabit #dieta de slabit

Mananca pe saturate fara sa te ingrasi! 4 alimente cu foarte putine calorii

Vrei sa slabesti mancand pe saturate? Desi multa lume crede ca slabitul este similar cu infometarea, lucrurile acestea sunt departe de adevar. Se poate manca pe saturate, chiar si in timpul unei cure de slabit, insa avand  grija la alegerile alimentare.

Astfel, exista cateva alimente pe care le poti consuma in cantitati mari, pana la saturatie, si sa slabesti! Iata care sunt acestea:

1. Telina

Telina este un aliat de nadejde in curele de slabit. 100g de telina contin doar 42 de calorii. Acest aliment este foarte sanatos fiind o cantitate importanta de vitamine din complexul B-urilor, dar si vitamina E, calciu, fier si magneziu.

2. Salata

Salata este un alt aliment pe care il poti consuma zilnic, pana la starea de satietate. 100g de salata contin doar 13 calorii. In plus, este bogata in vitamina A, E, K, C, si vitaminele din complexul B-urilor. In plus, contine calciu, fier, magneziu si potasiu.

3. Varza

Varza este cunoscuta ca fiind un aliment pe care-l poti consuma in cantitati industriale datorita aportului caloric scazut. 100g de varza contin doar 25 de grame de calorii. In plus, este bogata in vitaminele A, B si E, dar si minerale precum calciu, fier si magneziu.

4. Castraveti

Castravetii contin foarte multa apa. Aceste legume au si putine calorii, doar 15 calorii la suta de grame. Asadar ii poti consuma in contitati industriale fara sa-ti faci griji pentru silueta.  Este bogat in vitamina A, E, K si B, dar contine si cantitati importante de minerale precum calciu, cupru, fier, magneziu si zinc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului