Dieta si nutritie

#silueta #mancat noaptea #mancat #dieta #alimentatie #alimente #nutritie

Iti este foame noaptea? Ce sa mananci pentru a nu te ingrasa

Mancatul dupa ora 21.00 nu este indicat mai ales daca iti doresti sa iti mentii silueta si nu vrei sa te ingrasi. Acest lucru se intampla din cauza ca noaptea, in special dupa ora 21.00, metabolismul incetineste, intreg corpul intrand oarecum in repaos.

Acest lucru face ca aportul caloric pe care organismul il primeste noaptea sa fie mult mai mare si substantele din mancare sa fie mult mai greu procesate. Astfel, daca mananci noaptea este foarte posibil ca acele calorii care nu pot fi procesate sa se depuna sub forma de grasime.

Cu toate acestea, exista o serie de alimente pe care le poti manca chiar si noaptea fara sa te ingrasi.  Iata care sunt acestea:

Iaurt grecesc cu fructe: Iaurtul grecesc este foarte bogat in probiotice si ajuta la mentinerea florei intestinale. Pentru mai mult gust si pentru a ii oferi antioxidanti organismului, este indicat sa il imbogatesti cu fructe de padure.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare