Dieta si nutritie

#alimentatie Gabriela Cristea #dieta Gabriela Cristea #gabriela cristea

Gabriela Cristea a ajuns la disperare. Ce a ajuns sa faca pentru a slabi

Gabriela Cristea a marturisit recent ca isi doreste foarte mult sa slabeasca. A incercat numeroase diete care au avut insa un efect temporar. Vedeta a declarat ca a ajuns la disperare si nu stie ce sa mai faca pentru a pierde in greutate.

 

"In fiecare zi sunt disperata cu asta, cu slabitul, ca nu pot! De dimineata ma gandesc si pana seara imi trece! Ma apuca disperarea", a declarat Gabriela Cristea.

Acum, Gabriela Cristea a inceput o noua cura de slabire, cu 1200 de calorii pe zi si spera ca pana la toamna sa ajunga la 50 de kilograme.

"M-am si ingrasat in perioada asta, dar acum sunt la cura de slabire si am reusit sa slabesc. Sunt in continuare la dieta, tin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Impartite in 5 mese, 3 principale si doua gustari. Si ma simt foarte OK, pentru ca mananc absolut orice. Inclusiv dulce o data pe saptamana si ma simt foarte bine. Cred ca asta e ritmul pe care il voi tine.

Si daca o tin asa cred ca pana la toamna o sa am 50 de kilograme. Am incercat si un regim hipoproteic si, intr-adevar, slabesti foarte repede. Doar ca este foarte greu de tinut si extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificarii alimentelor. Asa ca am optat pentru varianta de 1200 de calorii, impartite in 5 mese, 3 principale si 2 gustari. E super!

Pe langa asta beau minim 2 litri si jumatate de apa, beau ceaiuri din plante si nu m-am apucat inca de sport. Pentru ca nu mai am cand si nu mai am nici energie, sincer", spunea Gabriela Cristea in urma cu un an, potrivit Antena Stars.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului