Dieta si nutritie

#zahar alimente #tinerete #piele frumoasa

Eliminarea zaharului din alimentatie - secretul tineretii si frumusetii

Cazul unei femei care arata cu 15 ani mai tanara decat este in realitate, a atras atentia medicilor si nutritionistilor din intreaga lume. Toata lumea vrea sa descopere secretul tineretii femeii in varsta de 40 de ani.

Wendy Powell ii socheaza pe cei din jurul sau atunci cand spune ca are 40 de ani, iar cei mai multi dintre acestia nici macar nu o cred. Femeia are pielea similara cu a uneia de 25 de ani si declara ca se simte extraordinar.

Wendy sustine ca se arata foarte incantata atunci cand se intalneste cu prieteni vechi, iar acestia ii spun ca arata mai bine decat acum 20 de ani.
 

Secretul ei? Eliminarea totala a zaharului din alimentatie!


Wendy are doi copii si este antrenor personal de fitness. Femeia spune ca a luat decizia de a renunta la zahar in momentul in care a inceput sa se pregateasca pentru meseria pe care a ales-o.

Dupa ce a constatat ca lipsa zaharului ii imbunatateste vizibil aspectul fizic si calitatea pielii, mai bine si rapid decat orice alt produs de infrumusetare, Wendy a decis sa renunte definitiv la acest produs.

Sursa foto : mpinteractiv.ro
 

Descoperirile oamenilor de stiinta sustin aceasta teorie


Oamenii de stiinta de la Leiden University Medical Centre din Olanda si Unilever din Marea Britanie au masurat nivelul zaharului din sange la 600 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani si au concluzionat ca exista o legatura directa intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.

Dupa o serie de fotografii si teste, s-a ajuns la concluzia ca persoanele care aveau un nivel mai mare de zahar in sange aratau mai imbatranite comparativ cu alte persoane de varsta lor.

Alti factori care influenteaza, conform specialistilor, procesul de imbatranire prematura sunt fumatul, consumul de alcool, alimentatia pe baza de grasimi si prajeli etc. De asemenea, sedentarismul este un factor care contribuie la imbatranirea prematura, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare