Dieta si nutritie

# detoxifiere organism #patrunjel #suc

Elimina toxinele din organism cu ajutorul acestei bauturi pe care o poti prepara acasa

Consumam de multe ori alimente pline de toxine, fara ca macar sa ne dam seama. Daca despre produsele de tip fast-food si junk-food stim ca sunt bogate in toxine, putini sunt cei care stiu ca si carnurile contin toxine. Iar acestea sunt contumate zilnic, sau chiar de cateva ori pe zi de catre romani.

Prin urmare, din cand in cand, praganismul are nevoie de o detoxifiere. Astfel se elimina o parte din toxinele pe care le acumulam in urma consumului de produse precum cele cu carne.

Smoothie pentru detoxifierea organismului

Din fericire exista o metoda simpla de eliminare a toxinelor din organism. Un smoothie pe care il poti prepara usor, acasa. In plus, acesta este bogat in vitamine, minerale, si ajuta si la topirea grasimilor.

De ce ai nevoie pentru a prepara smoothie-ul:

  • un castravete
  • o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • o lingurita de ghimbir ras
  • 1/3 cana cu apa.

Castravetii trebuie pusi cu tot cu coaja, mai ales daca provin dintr-o sursa sigura. Coaja acestora este foarte sanatoasa si stimuleaza pancreasul sa produca insulina si echilibreaza glicemia.

Stoarce zeama de lamaie, spala restul ingredientelor si adauga totul in blender. Miheaza pana obtii o pasta fina, omogena. 

Smoothiul se bea seara, in loc de cina. In cazul in care dupa consumul acestuia iti este foame, poti consuma apa plata pentru a creste senzatia de satietate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare