Dieta si nutritie

#suplimente #capsula de slabit #silueta

E vremea pentru o noua silueta! PIDAGO SLIM

De cate ori ti-ai spus: „De luni ma apuc sa mananc mai sanatos”, „De luni incep dieta” sau „De luni ma pun pe slabit”? Daca iti suna cunoscut, nu mai astepta si preia controlul corpului tau.

 

Cu actiune de reglare a functionarii organismului in conditii optime, PIDAGO SLIM ajuta la reglarea si mentinerea unei greutati corporale optime.

PIDAGO SLIM este un supliment alimentar format dintr-un complex de ingrediente ce actioneaza prin reglarea metabolismului macronutrientilor, in special metabolismul lipidic si glucidic, pentru mentinerea unei greutati corporale normale.

Produsul favorizeaza mentinerea functiei renale normale pentru eliminarea surplusului de apa din organism. Nu contine lactoza, zahar si gluten si este potrivit atat pentru vegetarieni, cat si pentru diabetici.

In completarea suplimentului alimentar, PIDAGO SLIM Thermo Active Oil este un ulei termoactiv, cu efect anticelulitic, ce creeaza o senzatie de caldura la nivelul pielii, accelerand arderea grasimii subcutanate, fara a avea senzatie neplacuta de arsura pe maini in timpul sau dupa masaj.

Nu uita ca o greutate echilibrata este importanta atat pentru a ne simti bine in pielea noastra, cat si pentru sanatate. Insa, daca te-ai hotarat sa dai jos kilogramele nedorite, trebuie sa stii ca este important ca procesul de slabire sa fie unul sanatos, realizat in timp, cu rabdare, o dieta echilibrata si sport.

Aceste produse pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmariti-ne si pe site-ul pidago.ro si retelele de socializare: @FitermanPharma

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare