Dieta si nutritie

#dieta #dieta slabit #dieta romaneasca

Dieta romaneasca face minuni! Mananca ieftin, sanatos si slabeste zeci de kilograme

Unele dintre cele mai cunoscute diete sunt caracterizate in principiu de consumul de alimente care, pentru romani, pot fi destul de inaccesibile, fie din cauza pretului fie din cauza faptului ca efectiv nu se gasesc usor in piata.

Insa, exista o dieta care este accesibila mai tuturor romanilor, este destul de ieftina iar rezultatele sunt vizibile in timp foarte scurt.

Mai mult decat atat, datorita alimentelor care sunt folosite in aceasta dieta, organismul va primi absolut toti nutirentii necesari pentru ca sa va simtiti mereu in forma si plini de energie. Totodata, kilogramele in plus vor disparea in doar cateva zile iar dieta poate fi tinuta pe o perioada indelungata, neavand efecte adverse, asa cum au multe alte diete.

Pe deasupra, dieta romaneasca este si destul de ieftina.

Astfel, pentru aceasta dieta este nevoie sa cumparati salata verde (in jur de 2,5 lei legatura), oua (50 de bani bucata), pui (un pui intreg costa in jur de 20 de lei si poate fi portionat pentru patru zile), paine neagra (1 leu bucata), iaurt 3% grasime (5 lei 500 de grame), ciuperci la cutie (4 lei cutia), fulgi de ovaz integrali (4 lei 500 de grame), grepfruit (4 lei kilogramul), ceapa verde (2,5 lei legatura), leurda (2,5 lei legatura), fasole verde la borcan (3,5 lei borcanul).

Din alimentele de mai sus va puteti forma o dieta care pe langa faptul ca va va curata organismul, va va ajuta sa scapati de grasime in mod miraculos. Acest lucru se doatoreaza faptului ca dieta presupune eliminarea grasimilor din alimentatie si imbogatirea acesteia cu vitamine, proteine, si nutrientii necesari fiecarei zile.

Asadar, iata meniul pe cinci zile al dietei romanesti:

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului