Dieta si nutritie

#regim Catalin Crisan #dieta Catalin Crisan #catalin crisan

Dieta lui Catalin Crisan: cum slabesti 32 de kilograme in doua luni

Dieta lui Catalin Crisan este recomandata persoanelor care vor sa slabeasca mai mult de 15 kilograme. Cu ajutorul lui, cantareţul in varsta de 51 de ani a reusit sa slabeasca peste 32 de kilograme in doua luni si jumatate mancand de cinci ori pe zi, dupa ce, in urma cu mai multi ani, ajunsese la 104 kilograme!

Dieta lui Catalin Crisan dureaza 66 de zile si este structurata pe 6 etape si presupune, pe langa respectarea etapelor, si miscare, scrie adevarul.ro.

Care sunt regulile in dieta lui Catalin Crisan: 

  • cinci mese pe zi, din trei in trei ore
  • nu se sare peste mese
  • nu se mananca intre mese
  • nu se mananca altceva in afara de alimentele specificate in regim
  • se consuma trei litri de lichide pe zi – apa, ceai, cafea
  • sunt interzise sucurile
  • nu se mananca dupa ora 20.00
  • se gateste fara ulei.

Care sunt cele sase etape din dieta lui Catalin Crisan

Etapa 1, doua saptamani 

Se consuma: carne, peste, organe, mezeluri, in orice cantitate, branzeturi fermentate in limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. 

Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapa, usturoi.
Sunt interzise zaharul si mierea.
 

Etapa a doua, noua zile

In primele trei zile se consuma fructe crude sau gatite in limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gatite in orice cantitate si lactate proaspete in limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, cas, lapte batut, branza de vaci.
In dieta lui Catalin Crisan sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscata.
in urmatoarele sase zile se consuma carne, mezeluri si oua in orice cantitate.

Etapa a treia, 12 zile 

In primele zile se consuma doua oua pe zi si 100 de grame de branzeturi nefermentate. Doua din mese vor consta in legume verzi, in orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varza, broccoli etc.

In urmatoarele trei zile se mananca oua, mezeluri si carne in orice cantitate. Urmeaza trei zile de fructe si legume – fructe in limita a 500 grame pe zi, legume fara restricţii si lactate, maxim 500 de grame pe zi.

In ultimele trei zile din dieta lui Catalin Crisan se mananca din nou carne, mezeluri si oua, fara limite. Dieta lui Catalin Crisan se bazeaza pe legume, fructe si lactate.

Etapa a patra, 13 zile

in primele doua zile se mananca fructe, 500 de grame pe zi, legume fara restricţie si lactate, maxim 500 de grame pe zi. Urmatoarele trei zile sunt cele de carne – carne si mezeluri in orice cantitate.

La una din mese se mananca o salata verde. Urmeaza doua zile de fructe si legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Doua zile de fucte si legume. Trei zile carne si mezeluri.

Etapa a cincea, 8 zile

In primele doua zile se mananca fructe si legume. Urmatoarea zi se mananca lactate proaspete. Urmeaza doua zile de fructe si legume. si trei zile de carne slaba si mezeluri.

Etapa a sasea, 10 zile

in primele doua zile se mananca lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi si legume fara limita de cantitate. Urmeaza opt zile in care se alterneaza cate o zi de fructe si legume cu o zi de carne, mezeluri si oua. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare