Dieta si nutritie

# dieta de 7 zile # dieta fulger #dieta usoara #dieta #sanatate

Dieta-fulger de 7 zile. Scapa rapid de 5 kilograme!

Scapa rapid de kilogramele in plus cu dieta de 7 zile. In doar o saptamana poti da jos 5 kilograme, fara sa faci prea mari eforturi. 

Iata mai jos meniul complet si ce trebuie sa faci in fiecare zi a saptamanii, daca vrei sa slabesti usor si durabil:


Luni

Ziua de luni este dedicata fructelor. Manaca orice fruct iti doresti, in orice cantitate insa incearca sa le consumi ca atare, nu sub forma de suc. 

Pentru a accelera arderea grasimilor, bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate un pahar cu apa calduta cu 1 lingurita de miere si 3 linguri de suc de lamaie. Mergi pe jos macar 30 de minute pentru a pune sangele in miscare si pentru a arde caloriile. 

Marti

Este ziua legumelor. Mananca salate, legume la gratar, la aburi sau crude, oricate poftesti. Nu ai voie sa consumi ulei, lapte, unt sau smantana.

Mananca la fiecare 3-4 ore si nu uita sa bei 10 pahare cu apa, pe langa paharul cu apa cu lamaie de dimineata. 

Miercuri

In aceasta zi ai voie sa consumi doar fructe si legume, completate de 12 pahare cu apa. Nu uita sa faci si o ora de miscare.

Joi

Ziua de joi este un adevarat rasfat. Consuma 10 banane, 3 pahare de lapte si un bol cu supa dietetica, impartite astfel incat sa le consumi pe tot parcursul zilei. Nu uita de cele 12 pahare cu apa. 

Vineri

A 5-a zi a dietei presupune sa consumi fructe, legume, un bol mic cu orez brun si un pahar cu lapte batut. Dintre legume, rosiile sunt foarte importante in aceasta zi, asa ca ai grija sa consumi 6 rosii mari si zemoase. Vineri trebuie sa bei 14 pahare cu apa si sa alergi macar jumatate de ora in parc.

Sambata

Ai voie sa consumi un bol cu orez brun cu legume, o salata de legume, un bol cu supa si un pahar cu lapte batut. Nu ai voie sa folosesti ulei, branza sau unt pentru peparatele tale.

Trebuie sa bei 12 pahare cu apa si mai ai voie sa consumi si o cana de ceai verde, neindulcit. De asemenea, este foarte important sa faci miscare 45 de minute. 

Duminica

In ultima zi de dieta ai voie sa consumi fructe, legume, un bol cu orez brun, un bol mare cu salata si un pahar cu lapte batut. De asemenea, poti consuma un bol cu supa dietetica si un pahar cu suc proaspat de portocale sau grapefruit. Pe tot parcursul zilei, bea 10 pahare de apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare