Dieta si nutritie

#dieta rapida #slabeste rapid #dieta de vara

Dieta de vara! Slabesti 7 kilograme in 7 zile, fara efort. Ce trebuie sa mananci

Te pregatesti de vacanta si vrei sa arati perfect la plaja? Cu ajutorul dietei de vara vei putea slabi ipana la 7 kilograme in doar 7 zile, pentru a arata perfect in costumul de baie.

In ce consta dieta de vara

Micul dejun

Micul dejun este acelasi in toate cele sapte zile de dieta. Trebuie sa consumi o jumatate de pomelo, o felie de paine integrala si o ceasca de ceai, neindulcit. 

Ziua 1: Legume

In prima zi de dieta, trebuie sa consumi doar legume crude, sub forma de salate. Este indicat sa consumi si legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, rucolla, etc.   Dar si salate de cruditati precum: morcovi, telina, sfecla, ridichi.

Ziua 2: Fructe

Cele mai indicate sunt portocalele, insa poti consuma orice fructe doresti, in special fructe de sezon, care au un continut ridicat de apa. De exemplu, piersici, caise, visine, prune, pepene, etc.

Ziua 3: Lactate

In cea de-a teia zi trebuie sa consumi lactate. Ai grija insa sa fie lactate cu cel mult 2% grasime, si fara arome adaugate sau indulcitori. Poti consuma branzeturi, iaurt, lapte, fara restrictii.

Ziua 4: Fructe si legume

In cea de-a patra zi poti manca atat fructe cat si legume. Le poti amesteca, in salate, sau le poti consuma separat. Alegerea iti apartine. Conditia este ca toate sa fie crude.

Ziua 5: Carne rosie

In cea de-a cincea zi poti manca carne rosie, slaba, fara grasime. Poti alege vita, porc sau miel, insa fara a depasi 600g de carne cantarita cruda, intreaga zi. 

Ziua 6: Carne alba

De data aceasta, vei consuma carne alba. Peste, de preferat, dar poti alege si pui sau curcan. Maxim 700 de grame. 

Ziua 7: De toate

In ultima zi de dieta, poti consuma Toate alimentele enumerate mai sus. Poti alege pentru mesele principale, o friptura de carne cu salata de legume, iar la gustari poti consuma fructe.  Sau poti alege branzeturi in loc de carne. Idea este sa nu consumi grasimi si sa nu exagerezi cu portiile de branzeturi si carnuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului