Dieta si nutritie

#detoxifiere # dieta de detoxifiere #lamai # detoxifierea organismului #suc de lamaie

Dieta de detoxifiere cu lamaie

Dieta pe baza de lamaie este una dintre cele mai sanatoase si detoxifiante diete existente. Vitaminele, mineralele si toate elementele active din lamai au puterea de a-ti curata intestinele si de a te transforma intr-o persoana mult mai sanatoasa.

Dieta este extrem de apreciata printre vedetele de la Hollywood care se folsoesc de aceasta modalitate de detoxifiere de o perioada lunga de timp si, mai mult decat atat, o recomanda tuturor.

Inainte de a tine o dieta pe baza de lamaie fa-ti un set de analize pentru a te asigura ca stomacul tau este perfect sanatos si ca nu suferi de boli precum gastrita sau ulcer.

De asemenea, in momentul in care incepi o dieta de detoxifiere asigura-te ca regimul tau alimentar este cat de poate de natural si sanatos. Renunta la carne (eventual poti consuma doar carne de peste si pui - la gratar sau fiarta), la dulciuri, la cafea si la alimentele semipreparate. De asemenea, nici alimentele fast-food nu sunt indicate. pe de cealalta parte consuma cat mai multe fructe si legume proaspete si, desigur, multe citrice.


1 Apa calda cu lamaie pe stomacul gol

Inainte de a servi micul dejun consuma un pahar in care ai pus apa calda si zeama de la jumatate de lamaie. Consuma jumatate din acest amestec in fiecare dimineata, iar apoi serveste micul dejun. Dupa micul dejun bea cealalta jumatate. In aces fel intestinele tale vor fi curate, iar grasimile asimilate vor fi rapid eliminate.

2 Suc de lamaie dupa masa de praz

Dupa ce ai servit masa de pranz, bea un amestc format dn doua pahare cu apa, 3 bucuri de gheata si o lamaie cu tot cu coaja. Introdu toate aceste ingrediente intr-un blender (taie lamaia in 5 - 6 bucati egale) si bucura-te apoi de un suc delicios si sanatos.

3 Lamaie cu miere seara

Dupa ce iei cina, amesteca jumatate de pahar cu apa fierbinte cu o lingurita de miere si zeama de la o lamaie intreaga. Incearca sa bei lichidul cat mai cald pentru a topi toate grasimile de pe intestine si pentru a grasibi eliminarea lor.

Imagineaza-ti ca acest amestec actioneaza asupra stomacului exact cum o face un detergent de vase pe o farfurie murdara de ulei.

Atentie! Spala-te pe dinti de fiecare data dupa ce consumi lamaie pentru ca aceasta ataca smaltul dintilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare