Dieta si nutritie

#dieta cu salata verde #dieta #cura de slabire

Dieta cu salata verde. Mai slaba cu 6 kilograme in 11 zile

Vara este sezonul fructelor si al legumelor, astfel ca trebuie sa profitam din plin de ele. Sunt sanatoase si satioase, dar ajuta si la slabi. Salata verde este alegerea perfecta a femeilor care isi doresc sa scape rapid de niste kilograme bune.

Nutritionistii au creat Dieta cu salata verde care te ajuta sa slabesti pana la 6 kilograme in doar 11 zile. Iata care sunt fazele dietei cu salata verde:

Faza 1. Dureaza doua zile, timp in care trebuie sa consumi la micul dejun doar jumatate de salata verde preparata cu sare, zeama de lamaie, marar si patrunjel si eventual o cafea neagra fara zahar. Imediat ce te-ai trezit bea un pahar mare de apa. In restul zilei poti sa mananci ce vrei, dar sa tii cont sa fie mancare sanatoasa, scrie dietetik.ro.

Faza 2. Dureaza tot doua zile si presupune sa mananci atat la micul dejun, cat si la cina tipul de salata preparata ca in indicatiile de mai sus. Nimic altceva. La pranz poti manca ce doresti, cu conditia sa fie alimente hipocalorice si, evident, excluse prajelile.

Faza 3. Dureaza trei zile si vei consuma dimineata, la pranz si seara numai salata de salata verde si vei bea multa apa.

Faza 4. Aceasta faza este identica cu cea de-a doua, ceea ce inseamna ca in cele doua zile vei manca salata numai la micul dejun si la cina.

Faza 5. Este aceeasi ca faza 1, cand mai ai de mancat salata verde pentru doua zile numai la micul dejun, scrie sursa citata.

Poti opta pentru orice tip de salata verde gasesti pe piata, de la salata verde obisnuia, la salata iceberg, cea chinezeasca, romaine, frisee, Lolla Rossa si Lolla Bianco.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare