Dieta si nutritie

# dieta ciuperci #dieta rapida #cura slabire #dieta

Dieta cu ciuperci: Slabeste 12 kilograme intr-o luna

Dieta cu ciuperci este o cura de slabire ideala pentru toamna. Ciupercile sunt arace in calorii, 100 de grame continand doar 25 de calorii. 

Datorita nutrientilor pe care ii contin, ciupercile au rolul de a feri organismul de boli si anemii. Pentru a putea slabi cu adevarat asa cum promite Dieta cu ciuperci e important sa respecti cateva reguli esentiale.

Este foarte important sa mananci trei mese pe zi. Preparatele trebuie insa gatite la abur, fierte sau pe gratar. De asemenea, nu trebuie sa le combini cu carne grasa sau alte grasimi. 

Totalul caloriilor consumate e bine sa nu depaseasca 1.600-1.700 de calorii. Trebuie sa bei neaparat cel putin doi litri de apa pe zi si sa renunti la sucuri cu acid, alcool, dar si sa mananci fainoase, dulciuri, mancare de tip fast-food, mezeluri.

Meniul pentru o zi: 

Imediat ce te-ai trezit, bea un pahar cu apa calda si lamaie. La o jumatate de ora, mananca micul dejun. Prepara un juice din zeama de la jumatate de lamaie si de la un grapefruit, mananca un ou fiert si o salata de rosii cu ciuperci. O alternativa de mic dejun o poate reprezenta un pahar de lapte si o omleta dintr-un ou, un sfert de ardei rosu si doua ciuperci.

La gustari ai voie, la alegere, unul dintre aceste alimente: un kiwi, un iaurt, o portocala, un mar, o para, o felie de pepene rosu, un pahar de lapte, doua nuci, sase alune.

La pranz, poti manca o supa crema de ciuperci si o bucata de peste facuta pe gratar. De asemenea, la un alt pranz poti manca o portie de ciuperci fripte, alaturi de o salata de rosii, castraveti si putina branza de vaci.Mai poti opta pentru o bucata de carne de curcan sau de pui ori de peste, alaturi de un ardei gras, un morcov si sase ciuperci, toate acestea preparate la cuptor.

La cina, cel mai bine este sa optezi pentru salate pe care sa le asezonezi cu cateva ciuperci facute pe gratar. Tinuta timp de patru saptamani, cu aceasta dieta poti slabi pana la 12 kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare