Dieta si nutritie

# slabire castraveti # apa castraveti # dieta castraveti #cura slabire #dieta

Dieta cu apa de castraveti! Slabesti in doar o saptamana pana la 5 kilograme!

Vara este anotimpul perfect pentru a declara razboi kilogramelor in plus! Gasesti foarte multe legume si fructe care te pot ajuta sa scapi de grasime in scurt timp.

Apa cu castraveti este una dintre cele mai usoare metode de a slabi. Castravetii contin vitamina C, vitamina A, fier, calciu, vitamina K si potasiu. Indicat este sa bei cate un pahar din aceasta apa cand te trezesti, dar si cu 30 de minute inainte de mesele principale, in acest fel vei ajuta digestia, vei scapa mai repede de toxinele acumulate in organism, iar nutrientii vor fi absorbiti mai bine.

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si pentru ca organismul sa preia cat mai multe substante nutritive este indicat sa lasi feliile de castravete peste noapte in apa.

Un aport crescut de apa si castraveti in organism va ajuta la pierderea in greutate prin scaderea cantitatii de calorii pe care le consumi in timpul meselor, dar va reduce si retentia de apa in organism.

Retete de apa cu castraveti:

Taie 3 castraveti felii si pune-i in doi litri de apa. Adauga peste ei cateva felii de lamaie si lasa amestecul la rece peste noapte.

In momentul in care o consumi, adauga in paharul cu apa si cateva frunze de menta proaspata. Te va ajuta sa te racoresti, dar si sa dai o aroma deosebita bauturii.

Poti adauga in apa cu castraveti atat ierburi, precum rozmarin sau cimbru, dar si fructe proaspete, precum zmeura sau capsuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului