Dieta si nutritie

#minodora #slabit #dieta

Dieta cu ajutorul careia Minodora a slabit 40 de kilograme

Cantareata Minodora in varsta de 43 de ani a slabit spectaculos. Acum are 60 de kilograme si este mandra de noua sa silueta. A marturisit ca unul dintre secretele sale este cumpatarea. Mananca orice, insa cu limita.

 

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slabit in doi ani, treptat. Ma simt bine, sunt ok, am slabit sanatos, mananc carne, cu limita, oua, salate, de toate. Eram la un pas sa fac diabet, iar operatia de taiere de stomac te ajuta cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grasimea nu aduce nimic bun niciodata, acum am scapat, mai iau vitamine’, a spus Minodora la emisiunea „Acces Direct’ la Antena 1.

Minodora a suferit si o operatie de micsorare a stomacului in anul 2007, insa se ingrasese din nou.

„Eu am stomacul taiat prin operatia de gastric sleeve din 2017. Insa vreau sa se stie foarte clar de la o persoana care a trecut prin asa ceva. Operatia de taiere de stomac nu iti taie pofta de mancare! Doar ca nu mai poti manca o perioada la fel de mult. Dupa care daca tot mananci, mananci stomacul se mareste din nou, pentru ca este elastic, ca un balon. Dupa operatie am pus intr-un an si jumatate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat sa se faca procesul de slabire. Eu am pornit de la 100 de kilograme si acum am 62!’, spunea Minodora, potrivit sursei citate.

La un an de la operatie, Minodora a slabit 20 de kilograme, dar a pus inapoi 8, asta pentru ca desi manca putin, manca foarte des.

„Intotdeauna am fost capricioasa si am facut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus ca daca vreau sa slabesc mai mult de 20 kg, trebuiam sa slabesc 30 kg, sa nu mai mananc intre mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se intampla, mananc 4-5 guri si nu mai pot! Iar eu ar trebui sa stau o ora la masa. Nu fac acest lucru. Mananc 4-5 guri, m-am saturat si peste 2 ore imi este iar foame”, a mai spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare