Dieta si nutritie

# miere cafea #miere ceai # miere toxica #miere

De ce nu este bine sa pui miere in ceai. E o greseala imensa

Mierea nu trebuie pusa niciodata in bauturi fierbinti. Asadar, mare atentie atunci cand vrei sa iti indulcesti ceaiul sau cafeaua cu miere.

Pusa in bauturi care depasesc temperatura de 45 grade Celsius, mierea elibereaza HMF-ul, un compus toxic.De asemenea, enzimele şi vitaminele C şi B1 sunt distruse la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, astfel ca mierea de albine îşi pierde majoritatea nutrienţilor la temperaturi mari.

Consumul de miere este foarte bun în cazul menopauzei premature, al osteoporozei, laringitelor, amigdalitelor, răcelilor şi bronşitelor. De asemenea, mierea reglează activitatea principalelor glande din corp şi menţine echilibrul endocrin.

Mierea de albine este şi un puternic antiinfecţios natural, care acţionează asupra principalelor sisteme şi aparate din organism. Ajută tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din organism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare