Dieta si nutritie

#limonada #lamaie #miere #slabit #detoxifiere

Cum slabesti si-ti detoxifici organismul cu lamaie si miere

In sezonul cald, apa plata cu lamaie si un strop de miere este bautura care te racoreste cel mai bine. Beneficiile acestei bauturi delicioase nu se opresc aici, intrucat lamaia si mierea creeaza un duo imbatabil in lupta cu kilogramele in plus si cu toxinele din organism. Daca vrei sa slabesti armonios si sa-ti detoxifici organismul, urmeaza dieta cu lamaie si miere.

Nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ci un mod simplu prin care poti topi depozitele adipoase si poti elimina toxinele care iti incetinesc metabolismul si functiile organismului.

Cum urmezi dieta cu lamaie si miere

Dieta cu lamaie si miere presupune sa consumi in fiecare zi cel putin 1 litru de limonada. Poti prepara limonada dimineata pentru intreaga zi sau iti poti pregati pe loc un pahar de limonada. Mierea inlocuieste zaharul din retetele clasice, insa, cu toate ca este foarte sanatoasa, nu ar trebui adaugata din belsug, intrucat si ea este o sursa de calorii.

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, bea un pahar de limonada. Pentru rezultate mai rapide, inlocuieste apa rece cu apa la temperatura camerei sau chiar usor mai calduta, pentru ca substantele benefice din miere si lamaie sa fie asimilate mai rapid de organism.

Continua sa consumi limonada pe tot parcursul zilei, preferabil inainte de mesele principale si in timpul celor doua gustari dintre mese.

Cum te ajuta dieta cu lamaie si miere sa slabesti

Dieta cu lamaie si miere este o metoda geniala prin care iti accelerezi metabolismul si grabesti arderea depozitelor adipoase. Lamaia contine cantitati generoase de vitamina C, precum si de proteine necesare pentru refacerea nivelului de energie. In plus, imbunatateste digestia si combate tulburarile digestive care te impiedica sa slabesti.

De cealalta parte, mierea este o sursa excelenta de antioxidanti si zaharuri naturale care se absorb lent in sange. Organismul transforma aceste zaharuri in energie necesara pentru arderea caloriilor si nu in grasime.

Impreuna, lamaia si mierea suprima poftele alimentare si te ajuta sa dobandesti rapid senzatia de satietate, in timp ce vitaminele A, B, C, D si K din compozitie contribuie la detoxifierea eficienta a organismului.

Sursa foto: visualphotos.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului