Dieta si nutritie

#dieta cirese #slabit #dieta

Cum slabesti 4 kilograme in 10 zile. Dieta cu cirese este simpla si usoara

Ciresele nu doar ca sunt absolut delicioase, ci ne ajuta si sa scapam de kilogramele pe care nu le dorim. Poti sa slabesti 4 kilograme in 10 zile daca te folosesti de o dieta minune. Corpul tau o sa arate mai bine ca niciodata in costumul de baie, iar tu nu trebuie sa te mai chinui cu o multime de produse.

 

Ciresele nu au foarte multe calorii, insa te ajuta sa te simti plina cat mai mult timp. Este necesar sa inlocuiesti o masa cu o porti din aceste fructe delicioase. O sa vezi schimbari imediat daca recurgi la acest truc timp de 10 zile. Tinand cont ca ne aflam in plin sezon, este foarte usor sa le cumperi de oriunde!

Cea mai buna parte? O cana de cirese, fara samburi, are in jur de 97 de calorii. In acest fel, poti sa consumi fructele in fiecare zi fara sa te temi ca silueta o sa devina mai rotunjoara. Ele o sa te ajute sa scapi de 4 kilograme in doar cateva zile, potrivit girly.ro.

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului