Dieta si nutritie

#scapa de celulita #celulita

Cum scapi rapid de celulita

Tinand cont de temperaturile de afara, ce ar fi mai placut decat sa lenevesti pe plaja sau pe marginea piscinei?! Daca te numeri insa printre femeile care evita locurile unde trebuie sa poarte costum de baie, nemultumite ca au celulita si oripilate ca cineva le-ar afla secretul, sa stii ca nu esti singura. Celulita e o problema cu care se confrunta majoritatea dintre noi.

Din fericire, exista un tratament impotriva celulitei care nu da gres niciodata: Velashape II. Rezultatele pe care le obtii chiar de la prima sedinta te ambitioneaza sa nu chiulesti nici de la celelalte sesiuni de remodelare corporala, sesiuni prescrise de unul dintre specialistii de la Noblezza Beauty Clinique in functie de nevoile tale.

Ce face mai exact Vela Shape?

Peste tot in lume, vedete precum Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Jessica Alba marturisesc ca sunt fane declarate Vela Shape pentru a scapa de celulita. Pe buna dreptate, Vela Shape este metoda numarul 1 in lume care trateaza si previne aparitia celulitei. in plus, ii confera pielii fermitate. Bratele, picioarele sau abdomenul devin parca sculpate in urma acestui tratament, iat celulita devine din ce in ce mai putin vizibila . Metoda este sigura si non-invaziva. Nu trebuie decat sa te asezi pe patul de tratament si sa te relaxezi in timp ce terapeutul va manevra aparatul. Tot ce vei simti va fi un masaj cald.

Care este secretul rezultatelor spectaculoase?

Tratament celulita sau remodelare corporala sunt printre cele mai frecvente cautari pe Google. Rezultatele te indruma cel mai adesea catre Vela Shape. Este important sa stii insa ca dincolo de tehnologia de ultima generatie, conteaza enorm si experienta terapeutului, dar si capacitatea acestuia de a-ti prescrie un plan personalizat de tratament. La Noblezza Beauty Clinque, am demonstrat deja ca intrunim toate conditiile astfel incat sa vezi rezultate, si sa nu pierzi nici timp si nici bani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare