Dieta si nutritie

# sfaturi pentru slabit #slabit rapid #slabit #dieta de slabit

Cum sa-ti intrii in forma in doar 14 zile

Se apropie vacanta sau urmeaza sa participi la un eveniment important si iti doresti sa arati perfect in timp record? Poti pierde cateva kilograme si iti poti recapata energia cu ajutorul unor trucuri simple, desigur combinate cu o dieta echilibrata.

Adopta un stil de viata sanatos

Poti pierde intr-o saptamana aproape 5 kilograme daca vei face cateva modificari in alimentatie, precum:

  • Adopta o dieta saraca in carbohidrati si bogata in proteine. Alimentele sarace in carbohidrati reduce balonarea si ajuta la eliminarea apei din organism, iar proteinele contribuie la cresterea senzatiei de satietate.
  • Evita alimentele procesate si pe cele care contin aditivi nesanatosi. Alege in schimb alimente cat mai sanatoase precum legumele, fainoase cu continut scazut de carbohidrati si proteine slabe cum ar fi carnea de pui, de curcan sau pestele.
  • Adopta un program zilnic de exercitii. Pentru a pierde cat mai repede in greutate, asigura-te ca faci zilnic miscare. Cu cat vei fi mai activ in timpul zilei, cu atat mai repede vei pierde in greutate. Astfel, mersul pe jos in ritm alert, ciclismul, urcarea scarilor (in loc sa iei liftul), plimbarile lungi in aer liber, exercitiile pe care le poti face singur, acasa, te vor ajuta sa-ti reintrii rapid in forma.
  • Pentru eliminarea retentiei de lichide apeleaza la solutii naturale cum ar fi extractul de papadie, cafeaua, ceaiul de leustean, etc.

Odihneste-te suficient

Somnul este foarte important pentru a-ti intra cat mai repede in forma. S-a observat ca oamenii care dorm mai putin de sapte ore pe noapte au un apetit mult mai crescut si fac fata mai greu poftelor. In plus, somnul insuficient contribuie la incetinirea metabolismului. Toate acestea explica de ce oamenii care nu dorm suficient sunt predispusi sa acumuleze kilograme in plus.

Pentru o calitate mai buna a somnului, trebuie sa stii ca o saltea ortopedica te poate ajuta sa te odihnesti mai bine si sa ai un somn mai odihnitor, toate acestea contribuind in lupta cu kilogramele in plus.

Exercitii fizice pentru un somn mai bun

Pentru a creste calitatea somnului, inainte de culcare cu o ora sau doua, fa cel putin 30 de minute de exercitii fizice. Cele mai indicate sunt cele de streching cum este pilatesul. Acestea ajuta la eliberarea endorfinelor care au darul de a calma si linisti activitatea cerebrala generand o stare foarte potrivita pentru somn. Totodata, exercitiile cresc brusc temperatura corpului si, de indata ce ea revine la normal - in general la cca 30 de minute dupa exercitiile fizice - se instaureaza o stare de relaxare si de somnolenta.

Costum modelator pentru a arata perfect in rochia cea noua

Daca vrei sa scapi rapid de micile imperfectiuni si sa arati perfect in rochia pe care urmeaza sa o porti la un eveniment special ai nevoie de un costum modelator. Cu ajutorul acestuia iti vei modela instant coapsele, soldurile, fesele, abdomenul si spatele. In plus, beneficiezi de efectul de push-up, iar colaceii vor fi invizibili. Acesta poate fi folosit si pe sub hainele de zi cu zi. In plus, pe langa remodelarea corporala, costumul modelator te ajuta sa-ti imbunatatesti postura corporala.

Plasturi pentru slabit, pentru efecte rapide

Daca vrei sa slabesti in timp record, pe langa dieta, sport si ohina ai nevoie de plasturi pentru slabit. Acestia au rezultate spectaculoase in ceea ce priveste accelerarea metabolismului si eliminarea toxinelor din organism. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici plasturii in zonele cu grasime sau cu celulita si sa te relaxezi.

Remodelarea abdomenului pentru a arata perfect in costum de baie

Daca vrei sa arati perfect in costumul de baie si sa-ti etalezi abdomenul cu patratele pe plaja, atunci ai nevoie si de un aparat de remodelare cu electrostimulare. Il poti purta oricand, in timp ce te uiti la televizor, calci, sau faci orice alta activitate casnica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare