Dieta si nutritie

#slabit #slabit in doua saptamani #slabit inainte de Paste #dieta inainte de Paste

Cum sa slabesti sanatos si rapid pana de Paste

Kilogramele puse incet, incet in jurul taliei incep sa te faca sa privesti cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poti suporta inca o cheltuiala in plus pentru a arata superb la petrecerea de Paste? Ce ramane de facut? Cu un pic de efort, o vointa de fier si o dieta adecvata poti sa dai jos intre 4 si 6 kg in doar doua saptamani, fara sa faci eforturi financiare. Iata cum poti ajunge la silueta dorita fara sa te supui unor chinuri groaznice!


Mic dejun sanatos

Mesele principale ale zilei au o importanta deosebita in incercarea ta de a da jos kilogramele puse peste noapte. Este recomandat sa iti incepi ziua cu un meniu satios, care sa iti taie cheful de a mai ciuguli ceva pana la masa de pranz. Ouale sunt un aliment excelent pentru a stavili pofta de a mai lua gustari intre mese.

O omleta asezonata cu mozzarella si felii de rosii servita fara paine iti va da forta pentru a rezista pana la ora pranzului fara prea mult efort. Cafeaua de dimineata ar trebui, de asemenea, consumata fara zahar. Este mult mai sanatoasa. De altfel, zaharul si indulcitorii artificiali ar trebui eliminati din alimentatia ta pentru urmatoarele doua saptamani.


Pranz imbelsugat

Mesele tale ar trebui sa contina preponderent proteine, surse de grasime si legume cu un continut redus de carbohidrati. Daca pentru primele doua criterii, carnea de vita, pui sau curcan, precum si pestele si fructele de mare rezolva problema, la capitolul vegetale poti servi cu incredere broccoli, spanac, ridichii, salata verde, varza simpla sau varza de Bruxelles. Ciupercile sunt, de asemenea, ingrediente ce pot intra in meniul tau datorita continutului mare de fibre.


Cina usoara

Cina va trebui sa fie o masa care sa iti dea o stare de liniste peste noapte. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa iti incarci stomacul cu mancaruri copioase. La masa de seara poti servi o salata greceasca, o salata de legume cu branza, ciuperci umplute cu ceapa verde si cascaval ras, un ghiveci de legume sau o supa crema de legume.


Masa secreta

Chiar daca nutritionistii iti recomanda se te opresti la doar trei mese pe zi, este mai mult decat probabil ca nu vei reusi sa treci peste stresul orelor de munca fara o gustare mai mult sau mai putin secreta. Incearca unele combinatii care iti vor potoli pofta de mancare rapid: branza maturata de capra cu struguri sau iaurturile cu fructe confiate si fructe proaspete te pot tine departe de gogosile cu ciocolata si te ajuta sa scapi de excesul ponderal in timp-record!

Sursa foto: stylehoster.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare