Dieta si nutritie

#dieta rapida dupa sarbatori #dieta dupa sarbatori #dieta stewardeselor #dieta rapida #slabeste rapid

Cum sa slabesti rapid dupa sarbatori. Dieta stewardeselor te ajuta sa scapi de 5 kg in 4 zile

Dieta stewardeselor sau dieta Natman te ajuta sa slabesti pana la 5 kilograme in doar 4 zile. Aceasta dieta este ideala pentru a elimina rapid kilogramele in plus, acumulate de sarbatori, fara sa te supui insa infometarii, asa cum se intampla in cazul multor alte diete.

 

Aceasta dieta asigura corpului toate substantele necesare unei functionari normale, ajutand in acelasi timp la arderea grasimilor.

Dieta stewardeselor este saraca in calorii si se bazeaza in special pe proteine, legume si fructe. 

Dieta stewardeselor. Cum poti slabi 5 kilograme in 4 zile 

Pentru a functio, dieta stewardeselor are o serie de reguli stricte pe care trebuie sa le respecti. 

Va trebui sa scoti din alimentatie ouale, lactatele, fainoasele si carbohidratii simpli. De asemenea, trebuie sa scoti din alimentatie cafeaua, sucurile, bauturile alcoolice si alte bauturi pe care le consumi in mod normal. De asemenea, vor fi scoase din dieta toate grasimile (unt,ulei, margarina, untura, etc).

Poti consuma carne slaba, legume (pe saturate), fructe (intre mese si/sau la micul dejun) si carbohidrati complexi precum: cartof dulce, orez brun, quinoa, hrisca.

Dimineata poti consuma un smothie de fructe sau de fructe si legume. In acesta poti adauga putin lapte vegetal, precum laptele de ovaz, insa nu adauga indulcitori, nici macar miere, sau lapte animal ori iaurt.

La pranz si la cina poti consuma cate 300-400g de legume crude, fierte sau la aburi. Langa, poti adauga o bucata de carne, care sa nu fie mai mare decat podul palmei tale si mai groasa de un cm, in varianta cruda. Carnea poate fi fiarta sau fripta. De asemenea, la masa de pranz, mai poti consuma 30 de grame de orez brun, quinoa, hrisca (cantarite crude) sau 120 de grame de cartof dulce (poate fi fiert, facut la abur sau la cuptor).

Nu uita sa bei zilnic cel putin doi litri de apa. Mai poti consuma o cana de ceai verde dimineata, insa neindulcit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului