Dieta si nutritie

#silueta roxana nemes #Roxana Nemes

Cum reuseste Roxana Nemes sa isi mentina silueta. Multi o sa fie surprinsi

Roxana Nemes are o silueta de invidiat, astfel ca multi oameni vor sa ii afle secretul. Vedeta a recunoscut ca a mancat pizza si paste in vacanta, insa nu s-a ingrasat deloc. Cunoscuta artista arata mai bine ca niciodata la varsta de 33 de ani, avand un trup sculptat si reusind sa se mentina intr-o forma maxima.

 

Roxana Nemes, despre secretul siluetei sale

In urma cu doar cativa ani, vedeta a apelat la diverse diete pentru a ajunge la silueta pe care o visa. Se pare ca tot chinul prin care a trecut pentru a slabi a dat roade, mai ales pentru ca Roxana Nemes are un trup perfect. Totusi, vedeta are si cateva secrete, asa ca multi s-au bucurat cand a povestit ca nu s-a ingrasat in vacanta.

Roxana Nemes a petrecut clipe minunate alaturi de alesul ei, omul de afaceri Calin Hagima. Cei doi au mers in Italia, pe Coasta Amalfi. Vedeta nu s-a abtinut de la a gusta anumite bucate, caci si-a reglat organismul pentru a nu se mai lupta vreodata cu kilogramele in plus.

„Am mancat si in vacanta paste, pizza. Am mancat de toate, chiar imi zicea cineva pe Tik Tok, cum poti sa mananci de toate si sa nu te ingrasi?

Cred ca mi-am reglat organismul. Am inceput sa-l cunosc de atatia ani, ca am slabit de 7 ani, nu acum. Am perioade cand mai pun un kilogram, doua, apoi le dau jos. Nu ma mai stresez din cauza asta.

Eu nu mai tin diete de 7 ani. Pe organismul meu functioneaza altceva. Functioneaza sa mananc. Mananc de toate, dar putin, cat imi e de ajuns, sa nu ma doara burta. Nu sunt nici foarte pofticioasa, în schimb. Secretul e sa mananci putin si să fii bine cu psihicul!“, a spus Roxana Nemes, pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare