Dieta si nutritie

#Roxana Nemes #slabit #dieta

Cum arata Roxana Nemes dupa ce a slabit 15 kilograme: „Asta e problema”

Ajunsa la 34 de ani, varsta pe care a implinit-o in primavara acestui an, Roxana Nemes este, fara doar si poate, una dintre vedetele cunoscute de publicul larg din tara noastra.

Fosta concurenta in show-uri precum „Survivor” si „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, frumoasa blonda reusit sa slabeasca aproximativ 15 kilograme, dupa cum a afirmat chiar ea. Tot vedeta a recunoscut ca in trecut era plinuta, dar ca acum a reusit sa se mentina la aceeasi greutate, chiar daca nu a mai urmat nicio dieta.

 

„Nu prea am timp sa mananc, asta este problema. Nu problema, caci este o chestie buna. Chiar nu am renuntat la ceva. Cand tineam dieta nu-mi permiteam sa mananc cartofi, paste, pizza, iar acum mananc, dar foarte putin. Mananc o banana cand plec de acasa sau un croissant cand ajung la o benzinarie. Ulterior, nu mananc toata ziua. Am baut cafea, nu am timp, nu-mi sta gandul la mancare. Cand apuc sa mananc, nu mai intra mult. Mi-am invatat organismul, cred ca asta conteaza cel mai mult. Este mult mai greu sa te mentii. Am slabit frumos, in sensul ca nu am mai facut diete. Dupa parerea mea, la organismul meu a mers sa mananc putin. Atunci ti se micsoreaza natural stomacul”, a spus Roxana Nemes pentru Ego.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare