Dieta si nutritie

# Mihai Morar dieta # Mihai Morar slabit #mihai morar

Cum arata Mihai Morar dupa ce a slabit 15 kilograme! Ce dieta a tinut

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a slabit 15 kilograme in decursul unui an si marturiseste ca a topit kilogramele cu ajutorul unui stil de viata echilibrat, in niciun caz ca urmare a unei diete-minune.

 

„Am un regim alimentar echilibrat. Mananc de toate: carne, carbohidrati, legume. Parerea mea este ca dietele nu ar trebui sa fie tinute din carti, deoarece programul fiecarei persoane difera. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru ca termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa ca mai mananc cate ceva, cum ar fi branza sau mere. Nu sunt bolnav, nu am tinut diete minune, nu m-am infometat, nu mi-am pus viata sau sanatatea in pericol. E, pur şi simplu, noua mea viata. Cu sau fara 15 kilograme in minus. E mai putin important. Ceea ce conteaza e ca ma simt din ce in ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare