Dieta si nutritie

#cum a slabit nicoleta voica # dieta nicoleta voica #nicoleta voica

Cum a slabit Nicoleta Voica 17 kilograme. La ce alimente a renuntat si ce ingrediente minune a descoperit

Cantareata Nicoleta Voica s-a ingrasat in perioada pandemiei si a decis sa intre la dieta. Si-a schimbat radical alimentatia si a reusit sa slabeasca 17 kilograme in timp record. A micsorat numarul caloriilo, face zilnic 6000 de pasi si este goarte atenta la ce mananca.

 

"Cand te apuci de lautarie si de evenimente, cu nutritia mai pe planul doi, dar trezindu-ma cu 17 kilograme in plus in pandemie, am zis sa ne apucam de treaba. Acum 7 luni am luat decizia. Ne-am apucat sa facem minim 6000 de pasi, Nicoleta, respectiv 10.000 de pasi eu. Ne-am apucat sa ne echilibram alimentatia, am introdus suplimentii corespunzatori. Nicoleta a inceput sa se odihneasca mult mai bine", a declarat sotul Nicoletei Voica, Alin Voica Bagiu, pentru Antena Stars.

Al treilea ingredient al celor doi soti a tinut de motivatie.

Astfel, Nicoleta si Alin Voica au luat decizia sa creeze un grup de Facebook, care a ajuns la peste 5.000 de urmaritori, in care povestesc tot ceea ce fac si in care-i ajuta cu sfaturi si pe alti oameni care vor sa scape de kilogramele in plus.

Nicoleta Voica organizeaza inclusiv tombole cu premii pentru a-i incuraja pe fani sa le urmeze exemplul.

"Am zis ca n-ar fi rau sa nu fim singuri in tot procesul asta si am facut un grup pe Facebook, ce se numeste Maratonul perseverentilor. (...) Nu mai suntem singuri, sunt vreo 5000 de oameni care ne urmaresc, ne impartasesc ceea ce fac. Unii dintre ei au si achiesat la stilul nostru de viata si premiile pe care le pregatim sunt in proportie de 90% pentru ei", a mai spus sotul interpretei la Antena Stars.

La ce alimente a renuntat artista

"Cand m-am dus sa ma operez aveam 80 de kilograme. Am avut trei operatii. Inseamna sanatate, tinerete, restartare intr-un fel. Ma simt mai tanara, cu mai multa vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci. Umblam cu tensiometru in geanta, dar acum nu mai e nevoie.  Analizale imi sunt perfecte.

Fac o ora si jumatate de sport pe zi. Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scari pe stepper, merg pe banda 4 kilometri zilnic si fac execitii pentru brate. Inainte, nu as fi facut nimic.

Nu mananc nimic care contine chimicale, nu, mezeluri, nu lamaie, nu otet – un an de zile, nu alcool. Aveam masura 48 si acum am 36", a povestit Nicoleta Voica, intr-un interviu pentru emisiunea "Rai da' buni".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare