Dieta si nutritie

#slabit Carmen Serban #dieta Carmen Serban #carmen serban

Cum a slabit Carmen Serban 11 kilograme fara sa se opereze

Carmen Serban, in varsta de 46 de ani, este intr-o forma de zile mari! Cantareata a slabit 11 kilograme fara sa apeleze la vreo operatie!

“Am slabit 11 kilograme, dar nu pot spune ca fac ceva in mod special. Nu beau si nu fumez, tin post, in zilele in care merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc si fac deja asta de cinci ani. Credinta a devenit un mod de viata pentru mine. Am fost suparata si din cauza bolii tatalui meu, starea lui de sanatate fiind din ce in ce mai subreda. in ultimul an, am renuntat la pâine, iar paste fainoase nu prea folosesc. Mai manânc ceva dulce la sfârsitul saptamânii. in rest consum supe, ciorbe, salate. Manânc o singura data pe zi, dar dupa sapte nu mai mananc deloc", a povestit Carmen Serban pentru Click!

Despre interpreta de muzica de petrecere s-a spus ca a ajuns la dimensiuni de fotomodel dupa ce si-ar fi taiat stomacul. Artista ii contrazice insa pe cârcotasii care au spus despre ea ca ar fi apelat la chirurgia bariatrica pentru a slabi. “Nu am nicio operatie, nici macar estetice! Ma uitam la pozele cu mine de acum câtiva ani si din prezent si am ajuns la concluzia ca arat mai bine acum dupa ce mi-am gasit linisetea prin rugaciune”, a completat ea.    

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare