Dieta si nutritie

#dieta de slabit #regim #slabit #dieta si nutritie #sfaturi slabit #sfaturi dieta

Cum a reusit sa slabeasca 40 de kg! Incearca si tu!

Unele persoane se chinuiesc sa dea jos cinci kilograme in timp ce altele reusesc sa dea jos zeci.Ce-i drept, este mai usor da slabesti daca „ai de unde” decat daca „nu prea ai”. Insa oricum ar fi, vointa nu este suficienta. Totul porneste din minte, dupa cum spune Dannii Martin, care a reusit sa scape de 44 de kilograme, mancand si pizza.

Dannii Martin, unul dintre bloggerii publicatiei „Huffington Post”, a reusit sa slabeasca 44 de kilograme in ultimii patru ani. Ea marturiseste, insa, ca nu a renuntat la mancarurile preferate, consumand chiar si pizza in timpul regimului.

Martin sustine ca, dincolo de ceea ce mananci si de efortul fizic depus, este nevoie de mai mult decat vointa pentru a reusi sa slabesti. Ea vine in ajutorul tututor celor care vor sa dea jos cateva kilograme cu cateva ponturi pentru pastrarea echilibrului psihic si fiziologic:

1. Tine un „jurnal alimentar” – „Oricand te simti vinovata ca ai mancat mai mult decat trebuie, verifica-ti jurnalul alimentar. Noteaza in el tot ceea ce ai consumat, fiecare aliment, cu gramaj cu tot, pentru a tine evidenta regimului”, recomanda Dannii Martin.

2. Nu cataloga alimentele drept „bune” si „rele” sau ca „recompensa” sau „pedeapsa” – A manca nu tine nici de recompensarea „faptelor bune”, nici de pedepsirea propriei persoane pentru excesele alimentare anterioare. A manca inseamna a furniza organismului toate cele necesare pentru buna functionare. Mai mult de atat, nu exista alimente „bune” sau „rele”. Orice aliment poate fi si rau, si bun.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare