Dieta si nutritie

# catalin scarlatescu dieta #Catalin Scarlatescu

Cum a reusit Catalin Scarlatescu sa slabeasca 52 de kilograme. S-a aflat secretul!

Celebrul bucatar Catalin Scarlatescu ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 127 de kilograme. In urma unor analize de rutina, medicii l-au avertizat ca trebuie sa slabeasca cat mai repede, deoarece sanatatea lui este in pericol.

Speriat de diagnosticul medicilor, Catalin Scarlatescu a inceput o dieta, care l-a ajutat sa slabeasca cateva kilograme bune.

"Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”.

Unele voci sustin insa ca cheful ar fi apela insa la bisturiu, pentru ca este imposibil sa slabesti atat de mult cu un regim, in timp scurt.

“Cine poate slabi atatea kilograme in cateva luni? Sa fim seriosi! Cu nicio dieta din lume nu slabesti 30-40 de kilograme in cateva luni. Catalin si-a facut operatie la stomac, si-a “montat” inel, asa a reusit sa slabeasca in timp record. A fost singura varianta ca sa poata slabi repede si fara sa se chinuie. El este gurmand, pofticios. Chiar el spunea cum sa-i spui unui bucatar sa nu mai manance sau sa tina dieta? A slabit foarte mult, pielea a inceput sa i se lase, s-a umplut de varice si vergeturi. Asa se intampla cand slabesti foarte multe kilograme intr-un timp prea scurt. Important este insa ca se simte bine, ca mananca sanatos si ca e in afara oricarui pericol. A fost si la analize, la control, si totul este ok. Era prea gras si incepuse sa aiba probleme de sanatate”, sustin surse din anturajul celebrului bucatar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare