Dieta si nutritie

#dieta #slabit #trucuri slabit

Cele mai simple 5 trucuri de slabit care dau rezultate imediat

Vrei sa slabesti dar orice ai incercat pana acum nu a dat roade? Poate ca nu esti suficient de motivata in demersul tau sau poate ca faci greseli care iti saboteaza planul. De acum inainte, ai la dispozitie cele mai simple trucuri de slabit, care dau rezultate imediate. Iar daca reusesti sa-ti pastrezi motivatia, iti vei mentine silueta mult timp de acum incolo.


1. Fotografiaza-te inainte sa slabesti

Stiai ca fotografiile au un impact emotional puternic asupra psihicului uman si pot reprezenta un factor de motivatie in diferite situatii? Ei bine, este momentul sa te asezi in fata aparatului foto si sa-ti fotografiezi corpul plinut. Dupa ce incepi o dieta de slabit, priveste-ti fotografiile de fiecare data cand simti nevoia de a lua o gustarica dulce. Cu siguranta nu vei vrea sa te intorci la formele generoase si iti vei continua dieta negresit.


2. Imbraca perechea preferata de jeansi

Ai o pereche preferata de jeansi, dar nu ai mai purtat-o de multa vreme, din cauza ca plesneste pe tine? Cand tii dieta, este momentul sa o probezi din nou. Tot nu te incape? Foarte bine, inseamna ca inca mai ai multe kilograme de dat jos, dar si cand in sfarsit blugii iti vor veni perfect, ce satisfactie vei avea!


3. Spala-te pe dinti inainte de desert

Este un truc simplu si, chiar daca ti se pare ciudat, sa stii ca da rezultate foarte bune. Inainte sa mananci desertul de la masa de pranz sau de la cina, fugi la baie si spala-te pe dinti sau mesteca o guma mentolata. In acest fel, iti vei inhiba dorinta de a consuma dulcele si vei economisi un numar important de calorii.


4. Stabileste-ti limite

Marimea conteaza atunci cand tii o dieta, asa ca ai grija ce si cat mananci. Pentru a fi sigura ca nu consumi mai multa mancare decat trebuie, stabileste-ti portii mici. De exemplu, acasa poti manca din farfurii de dimensiuni reduse (putin mai mari decat cele pentru desert), iar la serviciu poti manca doar ce incape intr-o caserola de 375 ml.


5. Pastreaza fructe si migdale la indemana

Ia-ti intotdeauna la serviciu 1-2 fructe. Iti vor fi de mare folos atunci cand treci prin acea perioada a zilei in care iti vine sa spui "Mi-e pofta de ciocolata. Acum!". Iar cand nu ai fructe la indemana, fii sigura ca ai migdale. Sunt perfecte pentru o gustare satioasa, cu putine calorii.

Sursa foto: weightlosswowfactor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare