Dieta si nutritie

#dieta #regim alimentar #cura de slabire

Cea mai eficienta dieta. Slabesti si nu te mai ingrasi niciodata la loc

O dieta care sa te scape rapid de multe kilograme pare un vis imposibil de realizat. Cu toate acestea, e posibil. Ai nevoie doar de putina organizare. Vei obtine rezultate uimitoare intr-un timp relativ scurt. Mai exact, vei fi mai slaba cu 9 kilograme in 6 saptamani.

Dieta a fost conceputa de Venice A. Fulton, un antrenor de fitness din Londra potricit caruia, daca respecti cu strictete indicatiile slabirea este asigurata.

Spre deosebire de alte cure de slabire, cea recomandata de Fulton nu consta intr-un regim alimentar pe care trebuie sa il respectati cu strictele.

Pasul 1. Renunta la prima masa a zilei

Regula aceasta reprezinta principiul de aur al dietei. In cele 6 saptamani de cura trebuie sa renunti sa mai iei prima masa a zilei, adica micul dejun. Cand mergi la culcare, exista intotdeauna o cantitate mica de energie in organism. Creierul inca functioneaza in timp ce dormi, astfel ca dimineata te vei trezi cu o senzatie de foame. Daca ai grasime in corp de care trebuie sa scapi, atunci nu ai nevoie de micul dejun. Organismul va trebui sa arda din statul adipos deja existent.

Pasul 2: Fa o baie rece dimineata

Apa rece are menirea de a stimula arderea grasimilor. Apa trebuie sa aiba intre 15 si 20 de grade Celsius si nu trebuie sa stai in cada mai mult de 15 minute, scrie dailymail.co.uk.

Pasul 3: Bea o cafea pe stomacul gol

Cafeaua este foarte importanta in curele de slabire. Cofeina stimuleaza topirea stratului adipos. Recomandata este cafeaua neagra, fara zahar, indulcitor sau lapte.

Pasul 4: Fa miscare

Dupa ce bei cafeaua, fa sport. Fie ca alergi sau faci cateva exercitii cardio, organismul va fi incurajat sa arda grasimi. Chiar si o plimbare de jumatate de ora prin parc este buna. Studiile de specialitate au demosntrat ca lumina naturala, intre 8 si 9 dimineata, reseteaza ceasurile biologice ale organismului, pentru a stimula productia de vitamina D.

Pasul 5: Mananca

Ca sa slabesti nu trebuie sa te infometezi. Trei mese pe zi te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Corpul are timp intre mese sa arda grasimile. Cel mai bun moment al zilei pentru a incepe sa mananci este ora pranzului. Programeaza celelalte doua mese in functie de programul tau, insa in intervalul orar 16.00-20.00.

Pasul 6: Consuma zilnic carbohidrati si proteine

Fiecare masa trebuie sa fie alcatuita in proportie de 50% de proteine. Alimentele bogate in acest nutrient reduc pofta de mancare. Mananca si cat mai multe legume, deoarece ele sunt o sursa bogata de carbohidrati. Bea multa apa si ceai verde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare