Dieta si nutritie

#dieta detoxifiere # detoxifiere organism #detoxifiere

Ce poti sa faci pentru a-ti detoxifia organismul?

Mese multe si copioase, portii mari si diverse la orice ora, rasfat culinar, bauturi... Dupa astfel de escapade, o cura de detoxifiere este mai mult decat necesara pentru ca toxinele acumulate sa fie eliminate. Ficatul actioneaza ca un filtru pentru organism, purificandu-l si eliminand o serie de substante care au caracter periculos pentru sanatate. Fiind suprasolicitat din cauza rasfaturilor pe care ni le-am permis, acesta poate ceda ...

O cura de detoxifiere completa include si un hepatoregenerator, iar raspunsul corect il reprezinta produsele din gama STOPTOXIN, care este disponibila in trei forme de prezentare:

  • STOPTOXIN forte capsule: singurul hepatoprotector capsule cu un continut de Silimarina, Colina si Phyllanthine, benefic in detoxifiere naturala; mod de administrare: 2-3 capsule pe zi.
  • STOPTOXIN plicuri: cu Silimarina, Colina si Inulina, recomandat copiilor peste 7 ani (1 plic pe zi) si adultilor (2 plicuri pe zi).
  • STOPTOXIN hepato sirop 150 ml: este singurul sirop hepatoprotector cu Silimarina si Colina, eficient si benefic pentru toata familia; acesta poate fi administrat copiilor cu varste intre 1 si 3 ani (2,5 ml de 3 ori pe zi), celor cu varste intre 4 si 6 ani (5 ml de 3 ori pe zi), precum si celor de peste 7 ani (7,5 ml pe zi).

Produsele din gama STOPTOXIN se disting prin unicitatea asocierii principiilor active si prin beneficiile aduse functiei hepatice, deoarece acestea sunt antioxidante, antiinflamatoare si antivirale. De asemenea, STOPTOXIN incetineste fibroza, favorizeaza regenerarea celulara si previne steatoza hepatica.

Ai grija de organismul tau. Alege STOPTOXIN pentru hepatoprotectie si detoxifiere naturala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare