Dieta si nutritie

#vedete #mic dejun #alimente

Ce mananca vedetele la micul dejun, de arata asa de bine!

Orice femeie este preocupata de numarul kilogramelor indicate de cantar chiar daca nu este expusa criticilor publice. Pentru vedetele de peste Ocean, situatia este cu atat mai presanta cu cat fiecare kilogram in plus este analizat de opinia publica in mod constant. Starurile au, insa, o arma secreta: micul dejun sanatos.

Covorul rosu, lumina reflectoarelor si paparazzi nu iarta nimic cand vine vorba de greutatea corporala a vreunei vedete de la Hollywood. Aflate in permanenta sub presiunea opiniei publice, ele trebuie sa arate impecabil, iar daca nu sunt trase prin inel, trebui sa dea dovada ca se straduiesc pentru a ajunge la marimea ideala.

Desi multe dintre ele au acces la tot felul de tratamente de slabire si de intretinere la saloane de infrumusetare mai mult decat costisitoare, majoritatea vedetelor stie ca o silueta de invidiat incepe cu ceva mult mai simplu si la indemana tututor: mic dejun sanatos.

Iata ce mananca vedetele la micul dejun:

Gwyneth Paltrow

Cea de-a doua carte de bucatarie a actritei Gwyneth Paltrow, “It’s All Good”, se concentreaza pe produse cu continut mic de carbohidrati, fara gluten si cu cat mai putine produse lactate.
 

 

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare