Dieta si nutritie

#regina elisabeta #dieta #alimentatie

Ce mananca Regina Elisabeta in fiecare zi. Alimentele care au ajutat-o sa fie in forma pana la 96 de ani

Unul dintre bucatarii Reginei Elisabeta a II-a a dezvaluit ce mananca suverana in fiecare zi. Darren McGrady a detaliat, in cartea sa Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen, precum si pe canalul sau de YouTube, ce alimente consuma Alteta sa zilnic.

 

De aproape 60 de ani, Regina Elisabeta mananca aceleasi alimente zilnic

Ceai si biscuiti

Dimineata, Regina isi incepe ziua cu un Earl Grey fierbinte, cu lapte, fara zahar si cativa biscuiti de la Chocolate Bath Olivers.

Mic dejun

Micul dejun oficial este servit de regina dupa ce isi face baie si se imbraca. Ea consuma la prima masa a zilei cereale reci, iar brandul ei favorit se zvoneste ca ar fi Special K. De asemenea, uneori mai prefera paine prajita si marmelada. Rareori, mananca oua.

Masa de pranz

Pentru masa de pranz, Regina prefera un meniu bogat in proteine si sarac in carbohidrati. Ea mananca in general somon scotian cu spana si dovlecel. De asemenea, uneori mai serveste salata cu pui la gratar.

„Cand ia masa pe cont propriu, este foarte disciplinata”, a spus McGrady conform unui articol din Bustle, „Fara amidon este regula”.​

Ceai de dupa-amiaza

Ceaiul de dupa-amiaza este o necesitate pentru Regina, potrivit Cosmopolitan. Biograful regal, Katie Nicholl, a spus ca in meniu sunt sandvisuri cu castraveti, prajituri cu fructe si mai mult ceai Earl Grey.

Masa de seara

Regina serveste in general masa de seara singura. Fara amidon la cina. Astfel, seara ea consuma peste la gratar sau braconat cu salata si legume. "Asta este. Asta este tot ce are", a spus Grady pentru CNN. "Este foarte disciplinata asa. Ar putea avea orice si-a dorit, dar acea disciplina o mentine atat de bine si atat de sanatoasa."

Desert

„Trebuie sa fie ciocolata neagra, cu cat mai neagra, cu atat mai bine. Nu era pasionata de ciocolata cu lapte sau ciocolata alba”. Ocazional, se rasfata si cu un desert de ciocolata de casa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare