Dieta si nutritie

#ce mananca Jennifer Lopez #dieta Jennifer Lopez #jennifer lopez

Ce mananca Jennifer Lopez intr-o zi pentru a arata atat de bine

Jennifer Lopez are 50 de ani, dar cu siguranta nimeni nu poate spune ca are mai mult de 35 de ani. Diva crede cu tarie ca stilul de viata sanatos si dieta alimentara o ajuta sa arate bine si sa se simta grozav in pielea ei. Alegerile alimentare pe care le face o ajuta, de asemenea, sa poata face fata antrenamentelor intense de la sala, la care nu renunta, tocmai pentru a-si mentine fermitatea si tonusul intregului corp.

Cu siguranta multe persoane s-au intrebat ce mananca celebra cantareata si actrita intr-o zi pentru a avea acea silueta de invidiat. Noi am aflat raspunsul!

Ce mananca Jennifer Lopez la micul dejun

Jennifer Lopez isi incepe ziua cu un shake alcatuit din ingrediente cat mai sanatoase. Aceasta isi prepara un smoothie din iaurt grecesc, fructe de padure, scortisoara, miere, cuburi de gheata. Peste acestea adauga putin suc de lamaie si o pudra proteica.

Faimoasa artista mai mananca, de asemenea, la prima masa a zilei fulgi de ovaz cu fructe proaspete. Mai mult, de cativa ani a renuntat sa isi mai inceapa ziua cu cafea. Acum Jennifer Lopez prefera doar cafeua fara cofeina, pe care o bea ocazional, in schimb consuma multa apa pe parcusul zilei, pentru a se mentine hidratata, mai ales inainte si dupa antrenamente.

Ce mananca Jennifer Lopez la masa de praz

La pranz, Jennifer alege de cele mai multe ori o salata de cruditati, din varza kale, seminte de dovleac, castravete, ceapa, peste care pune un dressing din suc de lamaie si ulei de masline. Salata o mananca alaturi de o bucata de somon si legume, cum ar fi broccoli, ardei, zucchini la aburi sau coapte.

Unul dintre secretele siluetei frumoase artiste este acela ca incearca sa stea cat mai departe de mancarea procesata si isi ia toti nutrientii din alimente integrale.

Pentru ca, de regula, are o agenda aglomerata peste zi, Jennifer Lopez are grija sa consume proteine la toate mesele. Aceasta recunoaste ca pentru a scapa de pofte si de senzatia de foame, are grija sa consume cat mai multe proteine care ii dau o senzatie de satietate si sunt in acelasi timp un combustibil important pentru mentinerea fermitatii muschilor.

Sursele de proteine preferate de cantareata sunt albusul de ou, carnea alba de curcan, pieptul de pui, carnea de vita si pestele gras cum ar fi somonul sau bibanul de mare. De asemenea, in fiecare zi Jennifer Lopez consuma si un pumn de nuci.

Gustarile de peste zi, pe care de regula le savureaza impreuna cu copiii ei, sunt formate din fructe proaspete si legume.

Ce mananca Jennifer Lopez la cina

La cina Jennifer alege de regula proteina slaba cu legume si un complex de carbohidrati precum orez brun, cartofi dulci sau quinoa.

De exemplu, un fel preferat de cantareata la cina este compus din piept de pui la gratar cu varza de Bruxelle si cartof dulce copt. In cazul in care ia cina in oras, cantareata alege dintre preparatele cu putine calorii si de cele mai multe ori prefera sa comande peste cu salata sau cu legume.

Ce mananca Jennifer Lopez la desert

Pentru o dieta sanatoasa si o silueta de invidiat cuvantul cheie este moderatia. Tot cu moderatie consuma si cateva dintre deserturile sale preferate, si anume inghetata cu fulgi de ciocolata si fursecurile cu fulgi de ciocolata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare