Dieta si nutritie

#terapie cu apa #beneficii apa #hidratare #apa

Ce beneficii are terapia japoneza cu apa

 

In ultima perioada, medicii trag des semnale de alarma in ceea ce priveste hidratarea, dupa ce au observat ca, in societatea moderna, apa este inlocuita de tot soiul de bauturi pe baza de chimicalele, iar rolul sau terapeutic este ignorat. Terapia cu apa le este cunoscuta insa cel mai bine japonezilor.

Terapia cu apa are efecte terapeutice importante in tratarea diabetului, gastritei, durerilor de cap, astmului, bronsitei, epilepsiei, problemelor cu inima, colesterolului, problemelor menstruale.

Medicina traditionala japoneza sustine ca cel mai sanatos obicei este sa bei un pahar cu apa imediat cum te trezesti, iar cercetatorii au demonstrat eficienta sa, potrivit healthyfoodadvice.net.

Dimineata, cand te trezesti, inainte sa te speli pe dinti, trebuie sa bei aproximativ 600 de ml de apa calduta. In urmatoarele 45 de minute nu ai voie sa mananci si sa bei nimic altceva. Daca iti este greu sa bei deodata 600 de ml de apa, o poti face treptat: incepi cu un pahar, apoi maresti doza de la o zi la alta.

Apa calduta este indicat sa bei si in timpul celor trei mese principale si la 15 minute dupa fiecare masa. in 30 de zile, vei observa o ameliorare a starii de sanatate si iti vei curata organismul de toxine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare