Dieta si nutritie

#monica anghel #slabit #dieta

Ce a facut Monica Anghel pentru a slabi 30 de kilograme. A dezvaluit totul

Monica Anghel s-a luptat toata viata cu kilogramele in plus. Insa, intr-un an si jumatate cantareata a reusit sa slabeasca 30 de kilograme. Aceasta a impartasit care a fost secretul succesului pentru ea, dupa atatia ani de incercari esuate.

Vedeta a dezvaluit ca psihologul a avut un rol foarte important in procesul de schimbare, prin care a trecut, reusind astfel sa-si creeze un stil de viata foarte sanatos, potrivit Spynews.ro.

“Este deja un stil de viata. Procesul meu de slabire a fost un an si trei luni, dar dupa ce s-a incheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viata. A fost foarte important in acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece iti da niste carlige de care te agati atunci cand vrei sa o iei razna”, a spus Monica Anghel pentru sursa citata.

Aceasta face si sport, insa nu zilnic si nu doar la sala. De asemenea, le sfatuieste pe urmaritoarele ei sa faca sport in natura, daca au posibilitatea. 

“Nu trebuie neaparat sa mergem la sala, putem sa facem miscare in aer liber. Putem sa mergem in parc sau sa mergem intr-o padure. Anul acesta implinesc 51 de ani si nu e vorba despre frumusete, este vorba despre sanatate si bucuria de a trai. (…)

Cand merg la sala fac cardio si greutati. Nu in fiecare zi, nu ridic greutati mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operata pe coloana si trebuie sa am grija. Acasa lucrez cu greutati foarte mici", a mai spus Monica Anghel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului