Dieta si nutritie

# consum pui #piele de pui #carne de pui

Arunci pielea de pui? De ce NU trebuie sa mai faci asta. Raspunsul specialistilor

Multi dintre noi am auzit ca pielea de pui trebuie indepartata deoarece contine multe calorii si, in plus, duce si la cresterea nivelului de colesterol, a tensiunii si chiar la aparitia bolilor cardiovasculare. Cele mai multe persoane indeparteaza pielea de pe carnea de pui, mai ales daca sunt la dieta.

 

Cu toate acestea, expertii sustin ca aceasta carne nu este atat de daunatoare precum se crede. Cercetatorii de la Universitatea Harvard sustin ca un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sanatate. 

Pielea de pui, are beneficii pentru sanatate, daca este consumata in cantitati mici si nu foarte des. Potrivit cercetatorilor, pielea de pui contine grasimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scade tensiunea si nivelul de colesterol.

In plus, nici in ceea ce priveste caloriile diferentele nu sunt foarte mari. O bucata de carne de pui cu piele are cu doar 50 de calorii mai mult decat o bucata de carne de pui fara piele. Prin urmare poti consuma linistit carnea de pui, cu piele, fara sa-ti faci griji pentru silueta. Secretul este sa nu exagerezi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului