Dieta si nutritie

#filtre apa #mineralizare #apa potabila #apa romania #calitatea apei

Apa din Romania - o problema grava - fara solutii din partea autoritatilor

Orasele noastre se confrunta cu problema calitatii apei, in special ca urmare a coliziunii dintre pamintul nostru si comunismul specializat in exploatarea tuturor resurselor. Ingrasamintele chimice, haldele de gunoi industrial in speta, dar si cele de gunoi menajer au infestat pinza de apa freatica, pina la mai multe straturi adincime.

Satele noastre au fantani ceva mai bune insa si aici infestarea microbiologica este deosebit de grava.

Sistemele de alimentare cu apa pina in locuinta noastra au o calitate proasta, inlocuirea lor se face greoi si cu firme si personal necalificat, care dintr-o investitie utila genereaza probleme si cheltuieli de intretinere imediata.

In contextul amintit muritorului de rand nu ii ajunge decat sa isi limpezeasca apa, sa elimine din ea tot ce e nociv, si pe cheltuiala lui sa aiba o apa de calitate in casa - macar pentru apa de baut.

In ajutorul lui sarim noi, cu filtrele deosebite pe care le producem.

Filtrele de apa Aqua-Welt sunt concepute ca filtre cu osmoza inversa - cu un sistem de prefiltrare inainte de memebrana osmotica, filtrarea osmotica pina la nivelul de zecime de micron, iar apoi o postratatre- si implicit o pregatire pentru ca sa fi e cat mai sanatoasa si mai apropiata de cea mai buna apa de calitate, care se gaseste in natura.

Alcalinizarea prin ionizare partiala  sunt metode eficiente de a iumbunatati calitate apei facand-o mai sanatoasa.

Remineralizarea apei prin trecerea ei peste un strat de roci naturale imbunatateste de asemenea calitate apei.

Aqua-Welt va ofera de asemenea si aparate de masura pentru verificare calitatii apei pe care o consumati. Co o investitie minima puteti determina pH-ul apei respectiv ORP acestuia. Cu un TDS metru puteti determina incarcarea ionica si implicit impurificarea apei.


Despre Aqua Welt

Componenta a grupului WeltGrup, misiunea noastra este aceea de a fi unul dintre leaderii productiei si distributiei de sisteme de filtrare. Datorita produselor noastre promovam sanatatea. Produsele de un nivel calitativ ridicat sunt facute in exclusivitate in Germania si Austria la firma Aqua-Welt GmbH:
www.aqua-welt.com.
Ne ocupam cu vanzarea de filtre de apa, purificatoare de apa cu osmoza inversa,dedurizatoare apa, deferizare apa, demanganizare apa, sterililizare apa, clorinare apa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului