Dieta si nutritie

# catena # farmacia catena #slabire #kilograme in plus #suplimente slabit

Suplimente pentru slabit de la Catena

O silueta zvelta, frumoasa si armonioasa este visului oricarei femei. Pentru a slabi, este indicat sa includem in dieta noastra fructe si legume proaspete, sa facem cat mai multa miscare si sa ne hidratam. Pentru a avea rezultate miraculoase, putem opta si pentru suplimentele de slabit.

In farmaciile Catena vei gasi numeroase suplimente de slabit, pe baza de plante si ingrediente naturale , care te vor ajuta sa slabesti frumos si sanatos.
 

XL-S Medical Carb Blocker


XL-S Medical Carb Blocker incetineste activitatea alfaamilazei, care descompune carbohidratii in glucoza pentru absorbtie. Substanta unica PhaseLite din XL-S Medical Carb Blocker inglobeaza carbohidrati nedescompusi din cauza activitatii reduse a alfaamilazei, care reduc absorbita de glucoza care este stocata sub forma de grasime.

Carbohidratii nedigerati sunt eliminati natural prin scaun. XL-S Medical Carb Blocker este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in carbohidrati are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a reduce consumul de fainoase si carbohidrati rafinati.
 

Eafit L-Carnitine


Eafit L-Carnitine ajuta la transformarea grasimilor in energie. Imbunatateste rezistenta la efort fizic si performanta. Este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca. Eafit L-Carnitine este recomandat si sportivilor.
 

XL-S Medical Appetite Reducer


XL-S Medical Appetite Reducer controleaza pofta de mancare si foamea chinuitoare si creaza o senzatie placuta de satietate. Este un instrument eficace pentru pierderea si controlul greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata. XL-S Medical Appetite Reducer contine un complex activ de fibre, care absoarbe apa.

XL-S Medical Appetite Reducer este o solutie pentru controlul apetitului excesiv si este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze cu apetit necontrolat, care au dificultati in a reduce consumul exagerat de gustari dulci sau sarate.
 

XL-S Medical Fat Binder


Substanta unica Litramine din XL-S Medical Fat Binder elibereaza in stomac fibre nonsolubile. Grasimea din alimente este inglobata de fibrele non-solubile din Litramine pentru a forma complexul fibre-grasimi. In acelasi timp, se elibereaza vitaminele A, D si E, care sunt absorbite in organism. Insa complexul fibre - grasimi este prea mare pentru a fi absorbit de organism. Grasimile neabsorbite de organism sunt eliminate natural prin scaun.

XL-S Medical Fat Binder este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in grasimi are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a controla cantitatea de grasime ingerata la fiecare masa.
 

Capsule de slabit Zein


Capsulele de slabit Zein suprima pofta de mancare si induc satietate. Ajuta la reducerea rapida a greutatii, fara a fi necesar sa se diminueze mesele obisnuite. Stimuleaza ritmul metabolic, reduce si contracta abdomenul dezvoltat excesiv si lipsit de fermitate si elimina grasimile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare