Dieta si nutritie

#cancer #antioxidanti #ceai #ceai verde #prostata

6 motive pentru a consuma zilnic ceai verde

Ceaiul verde este un produs bogat in antioxidanti si contine un nutrient bogat cunoscut sub prescurtarea de EGCG. Acesta este benefic in lupta impotriva grasimilor, mentine un nivel ridicat de energie si este benefic impotriva celulelor cancerigene. Descopera mai multe informatii despre beneficiul consumului de ceai verde .

1 Ceaiul verde lupta cu succes impotriva grasimilor. Ingredientul activ ECGC (galat epigallocatechin) creste rata de ardere a grasimii din organismul tau. Consuma zilnic cate 2 - 3 cesti de ceai verde pentru ca efectul sa fie cu adevarat puternic si benefic.

2 Ceaiul verde se concentreaza asupra grasimii de pe abdomen si incearca sa o neutralizeze pe aceasta cat mai repede. Asadar, daca iti doresti un abdomen perfect plat, pe langa regimul alimentar special, ar fi bine sa consumi si o cantitate considerabila de ceai verde.

3 Ceaiul verde iti mentine energia la un nivel stabil. Explicatia este aceea ca stabilizeaza nivelul de zahar din sainge datorita ingredientului ECGC care imbunatateste utilizarea insulinei.

4 Cercetarile realizate in ultimii ani au demonstrat ca o persoana care consuma adesea ceai verde este mai protejata impotriva cancerului pulmonar. Elementul ECGC s-a dovedit a fi extrem de puternic impotriva celulelor canceroase.

In acelasi timp, ceaiul verde inhiba celulele cancerigene din colon si rect, prevenind in acest fel aparitia imbolnavirii.Ceaiul verde este benefic si in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului de prostata.

Asadar, ceaiul s-a dovedit un ajutor de nadejde atat in cazul femeilor cat si al barbatilor.

5 Ceaiul verde previne deteriorarea si ridarea pielii. ECGC pare sa fie de 200 de ori mai puternic decat vitamina E , responsabila de distrugerea efectelor provocare de radicalii liberi. Nu uita ca radicalii liberi nu sunt responsabili doar de imbatranirea prematura, ci si de alte afectiuni destul de grave.

6 Ceaiul verde are un gust bun si poate fi consumat cu diferite arome. In plus, ceaiul verde poate fi consumat atat cald, cat si rece, cu gheata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului