Dieta si nutritie

#cina usoara #alimente cina #alimente care nu ingrasa #dieta #cina

5 alimente pe care le poti consuma seara fara sa te ingrasi

Vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Alimentele consumate la cina pot fi cei mai mari dusmani ai siluetei. Nu trebuie sa renunti la ideea de a manca la cina, ci trebuie doar sa ai grija ce mananci. Iata 8 alimente pe care le poti consuma fara grija la cina, deoarece sunt usoare si nu ingrasa.

Peste

Pestele nu doar ca este usor de preparat insa constituie o masa usoara, perfecta pentru cina. Il poti consuma la fratar, fiert sau copt si poti adauga alaturi o garnitura de legume la aburi.

Avocado

Avocado este un fruct ce poate fi integrat in salate. Nu exagera insa cu acesta. Un sfert de fruct, la un bol de salta este suficient pentru o persoana. Este destul de greoi si satios.

Iaurt

Un iaurt este ideal la cina, mai ales daca nu iti place sa gatesti sau mergi la culcare la scurt timp dupa masa. Il poti consuma ca atare sau alaturi de o lingura de fulgi de ovaz.

Spanac

Fie ca il consumi proaspat, in salate, sau preparat, spanacul este o optiune potrivita pentru cina, atata timp cat nu contine grasimi in procesul de preparare. Poti consuma oricat spanac doresti, deoarece contine foarte putine calorii. In plus, este bogat in fier, potasiu si Vitamina C.

Grapefruit

Tot intr-o salata poti integra cateva felii de grepfruit. Sau il poti consuma sub forma de smoothie (fara a adauga insa alt fruct), imediat dupa cina. Acest fruct ajuta la pierderea in greutate si este foarte santos pentru organe. In plus, te ajuta sa dormi linistita.

Sursa foto: pexeles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului