Dieta si nutritie

#dulciuri #aerobic #ingrasare relatie #portii mari #cina in oras

4 moduri in care relatia sentimentala te poate ingrasa

Ai avut intotdeauna grija de aspectul tau fizic, insa, de cand esti implicata intr-o relatie sentimentala serioasa, silueta ta a inceput sa sufere modificari? Simti ca ai mai multa pofta de mancare de cand ai un partener stabil? Ei bine, inseamna ca te-ai lasat atinsa de sindromul relatiei care ingrasa. Oricat de ciudat ar suna, poti ajunge sa dobandesti cativa centimetri in talie atunci cand ai un iubit. Motivele care duc la ingrasare sunt destule, dar de multe ori le ignori sau nu le constientizezi.

1 Adopti obiceiurile alimentare ale iubitului tau

Inainte sa fii implicata intr-o relatie, abia daca rontaiai ceva toata ziua, acum, de cand ai un partener, mananci ce mananca si el. Si este cunoscut faptul ca majoritatea barbatilor nu mananca tocmai sanatos si nu tin cont de marimea portiei de mancare. Pentru a evita ingrasarea din acest motiv, incearca sa fii mai atenta la alimentele pe care le consumi, dar mai ales la portii.

2 Uiti sa mergi la sala

Cand esti implicata intr-o relatie, ai o multime de lucuri de facut, de la cumparaturi si mancare pana la curatenie in casa. Cu un program atat de aglomerat, nu este de mirare ca nu mai ai timp sa mergi la sala sau sa iesi la alergat prin parc. Cu timpul, lipsa exercitiilor fizice poate favoriza ingrasarea, insa, daca nu vrei sa se intample acest lucru, fa-ti rapid un abonament la aerobic.

3 Iei cina in oras

Nu ar fi o problema sa iei cina in oras, insa de multe ori se intampla sa comanzi prea multa mancare sau sa consumi preparate care iti ingreuneaza digestia. Renunta la produsele intens procesate si pline de grasimi nesanatoase, iar silueta ta iti va multumi intr-o zi.

4 Intri la dieta, dar renunti rapid la ea

Intr-un final, cand iti dai seama ca abdomenul tau nu mai este plat ca altadata si ca soldurile au dobandit noi dimensiuni, intri la dieta si promiti sa mananci sanatos pana ce scapi de toate kilogramele in plus.

Doar ca planurile tale pot fi date peste cap chiar de iubitul tau, care ba are pofte alimentare care te tenteaza si pe tine, ba cumpara dulciuri carora nu le poti rezista. Asa ajungi sa renunti rapid la dieta si sa revii la alimentatia obisnuita. Dupa un timp, treci prin aceeasi situatie: intri la dieta, apoi renunti rapid la ea. Efectul Yo-Yo isi spune cuvantul, iar ingrasarea este la un pas sa puna stapanire pe trupul tau armonios.

Sursa foto: thecoedzone.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare