Dieta si nutritie

#cum sa slabesti #mic dejun #dieta # slabesti rapid # trucuri mic dejun

3 trucuri pentru un mic dejun care te ajuta sa slabesti

Micul dejun este esential atunci cand vrei sa pierzi cateva kilograme. Iata cateva trucuri pe care trebuie sa le aplici daca vrei sa te mentii in forma: 

1. Alege cereale cu fulgi mari

Dimensiunea conteaza chiar si atunci cand vine vorba despre fulgii de grau. Un studiu realizat de cercetatorii de la Penn State a aratat ca oamenii au tendinta de a subestima numarul de calorii daca aleg cereale zdrobite sau de dimensiuni mici. Astfel, oamenii de stiinta recomanda alegerea unor cereale de dimensiuni cat mai mari, pentru a evita un consum mai mare de calorii. 

2. Mananca ovaz

Taratele de ovaz sunt una dintre cele mai bune alegeri daca vrei sa iti mentii silueta. Un studiu recent a aratat ca acestea contin fibre care iti mentin senzatia de satietate mai mult timp, ferindu-te astfel de poftele care pot aparea pe parcursul zilei.

3. Alege un mic dejun copios, cu proteine

O cercetare recenta a demonstrat ca persoanele care mananca 700 de calorii la micul dejun, 500 de calorii la pranz si 200 de calorii la cina pot pierde de doua ori si jumatate mai mult in greutate decat cele care au consumat 500 de calorii la micul dejun, 500 de calorii la pranz si 700 de calorii la cina. Un alt mod de a tine pofta de mancare in frau este consumul de proteine la micul dejun. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului