Dieta si nutritie

#grasimi nesaturate #ceai verde #citrice #grasimi #bauturi naturale

3 bauturi naturale care ard grasimile

Bauturile nu sunt intotdeauna daunatoare dietei tale. In functie de cum le alegi, acestea te pot ajuta sa slabesti mai repede si mai eficient. Daca asociezi aceste bauturi naturale cu cantitati mici de mancare si cu un program eficient de sport, vei reusi sa slabesti mai repede decat crezi.

Descopera cele mai bune bauturi preparate in casa care te ajuta sa slabesti.
 

Ceai verde


Ceaiul verde se fla printre cele mai sanatoase si benefice bauturi din intreaga lume. Acesta lupta cu succes impotriva celulelor canceroase, imbunatateste functiile metabolismului si reduce riscul bolilor de cancer si a atacurilor de cord.

Ceaiul vede, consumat in fiecare zi, stimuleaza procesul de ardere al grasimilor. In acest fel, daca vei bea o ceasca cu ceai verde dupa fiecare masa, vei reusi sa elimini mai repede grasimile acumulate. Este recomandat ca ceaiul sa fie servit cald, astfel incat sa elimine grasimile de pe peretii stomacului.

De asemenea, un alt truc bun este sa prepari ceaiul de seara si sa il bei dimineata, pe stomacul gol.
 

Suc de citrice


Dincolo de faptul ca sucurile de citrice contin foarte multe vitamine si minerale, acestea sunt eficiente si in procesul de ardere si eliminare rapida a grasimilor. Citricele ard tesutul adipos existent in cantitati prea mari. Acidul citric arde caloriile si grasimea corporala. Consuma zilnic cate un pahar cu suc proaspat de portocale, lamai, pomelo , grapefruit, clementine, in amestec sau separat, in functie de preferinte.

Sfat! Evita sa adaugi zahar pentru ca nu vei mai avea niciun beneficiu. Zaharul nu va face decat sa contribuie la procesul de ingrasare.
 

Otet de mere


Amesteca 5 linguri de otet de mere cu 100 de ml de apa si consuma lichidul inainte de masa. Otetul de mere topeste tesutul adipos, iar in plus ajuta la detoxifierea organismului . Amestecul de apa si otet de mere domoleste senzatia de foame (ceea ce inseamna ca vei manca mai putin) si te ajuta sa slabesti rapid.

Este de preferat sa incalzesti apa pe care urmeaza sa o amesteci cu otetul de cidru, astfel incat sa actioneze mai puternic impotriva grasimilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare