Poze dezvoltatori

Iata cele mai relevante poze despre dezvoltatori de pe acasa.ro

Cele mai citite despre dezvoltatori

Carturesti Verona se extinde

Pana la sfarsitul lui 2008, Libraria Carturesti se va extinde si in spatiul cladirii aflate in vecinatate, pe strada Pictor Verona, la numarul 15, cunoscuta publicului ca si sediul teatrului Ion Creanga.

Apartamentele vechi din Capitala se dau si cu 25% mai ieftin decat pretul de oferta

Timpul mediu de vanzare a unei proprietati a crescut cu 20% si a ajuns la 12 saptamani.

Hoteluri noi pentru Romania

Specialistii din turism preconizeaza ca in 2008 vor incepe lucrarile la peste 360 proiecte, de la pensiuni rurale de 15 camere la hoteluri de peste 300 camere, centre de conferinta, expozitii,

Cele mai noi despre dezvoltatori

Peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii, vor fi prezentate in acest weekend la targul Imobiliarium

Imobiliarium, cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pietei rezidentiale, insumeaza, la editia din acest weekend, peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii atent selectate. Expozitia prezinta vizitatorilor discounturi cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro, oferite doar in cadrul evenimentului.

Cum alegi terenul ideal pentru constructia casei tale

Daca te-ai decis sa-ti construiesti locuinta de la zero, primul lucru de care ai nevoie este un teren pe care sa inalti casa. Alegerea terenului este o chestiune subiectiva, pentru ca fiecare are propriile preferinte, insa criteriile de luat in considerare sunt general valabile.

Gaminvest, agentie de imobiliare Oradea, iti ofera servicii profesionale

Piata imobiliara a fost dintotdeauna un domeniu in care multe persoane au investit de-a lungul timpului. Fie au cumparat, fie au vandut imobile, apartamente, case, terenuri sau constructii la rosu.