Dezvoltare personala

#viata se intampla acum #fericire #traieste clipa

Viata se intampla acum! - Traieste fiecare moment din viata si asigura-te ca nu ratezi clipe importante

Tot mai multi oameni traiesc viata superficial. Uita sa se mai bucure de micile placeri, de clipe de rasfat si se dedica tot mai mult muncii. Asteapta „acel moment” din viitor in care vor fi fericiti, sau se gandesc prea mult la trecut si nu-si dau voie sa traiasca cu adevarat in prezent.

 

Tocmai de aceea, noua comunicare a brandului Poiana, "Viata se intampla acum!", le reaminteste oamenilor sa fie prezenti in propria lor viata si sa aprecieze toate lucrurile bune de care sunt inconjurati. Campania este un indemn de a ne bucura de prezent, de a pretui locul in care ne aflam, toate lucrurile bune din viata noastra si de a fi cu adevarat prezenti.

"Aceasta campanie este dedicata fiecaruia dintre noi, pentru ca adesea uitam ceea ce este cu adevarat important, fiind preocupati de intamplari din trecut sau cu gandul la planuri de viitor. Poiana te incurajeaza sa te bucuri de prezent si de micile momente din viata de zi cu zi. Te indemnam astfel sa savurezi fiecare clipa alaturi de gustul bogat al ciocolatei Poiana si sa fii aici, pentru ca, asa cum spune si sloganul campaniei - Viata se intampla acum!", declara Lidia Cirje, Marketing Specialist Tablets Mondelez International.

Gustul echilibrat al ciocolatei Poiana ne poate inspira pe fiecare dintre noi sa gasim momente pure de fericire in fiecare zi, chiar si in lucrurile mici si astfel sa ne amintim sa pretuim momentul prezent.

Ciocolata Poiana este unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania, iar anul trecut a aniversat 25 de ani de existenta.

In portofoliul Poiana se regasesc indragitele tablete de ciocolata cu lapte, alune, alune si stafide, crema de capsuni, dar si tablete de ciocolata amaruie (amaruie cu 65% cacao, amaruie cu alune, amaruie cu gust de portocale). Recent portofoliul brandului s-a marit cu un nou format, mini tablete de ciocolata (40,5g) disponibile in 3 variante: lapte, ciocolata amaruie si ciocolata amaruie cu gust de portocale.

Iubitorii de ciocolata pot accesa pagina de Facebook Poiana pentru a afla noutati despre brandul preferat: https://www.facebook.com/Poiana

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului