Dezvoltare personala

#cariereonline.ro #job #cariere #dezvoltare personala #viata personala #viata de familie

Viata dupa job? Nu, multumesc

Suntem persoane de succes. Muncim in fiecare zi si devenim mai buni, mai eficienti, mai performanti. Credem in puterea noastra de a face lucrurile sa se intample, iar succesul devine limpede pentru toata lumea: suntem profesionisti, oamenii tin cont de parerea noastra, juniorii se bucura ca au ocazia sa lucreze alaturi de noi. La sfarsitul zilei, avem pozitia si recunoasterea profesionala a unui om de succes.

Si, de regula, tot la sfarsitul zilei, rolul de profesionist, de partener de afaceri, este inlocuit de acela de familist, de partener intr-o relatie de cuplu. Suntem tot noi, in viata de dupa job. Avem acelasi succes si in alte roluri?

79% dintre respondentii unui studiu recent despre viata personala&cariera considera ca succesul din afaceri nu iti garanteaza in niciun fel succesul din viata personala. Orele multe petrecute la job sunt, chiar dimpotriva, o premisa pentru insuccesul tau ca partener de cuplu.

“Nu e usor sa-ti construiesti o cariera de succes. Va trebui sa faci unele sacrificii ca sa-ti indeplinesti obiectivele de cariera si sa avansezi. Numai ca anumite sacrificii s-ar putea sa fie, pur si simplu, inacceptabile”– spune intr-un articol din HBR, Bill Barnett, care a condus biroul de strategie al firmei de consultanta McKinsey & Company si a predat strategii de cariera studentilor de la universitatile Yale si Rice.

Citeste continuarea articolului AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii