Dezvoltare personala

#fericire #prieteni #cariera #dezvoltare personala #partener #fericire in cuplu

Uita de fericirea in doi! Iata cum poti fi fericit si fara sa ai un partener

Gasirea partenerului ideal este una dintre prioritatile celor mai multe persoane, deoarece se crede ca dragostea poate aduce implinirea pe toate planurile. Totusi, in cazul in care nu ti-ai gasit inca un partener, nu trebuie sa faci o tragedie din asta. Daca iti dedici tot timpul din lume pentru cautarea sufletului-pereche s-ar putea sa ignori cateva dintre cele mai uimitoare lucruri pe care ti le poate oferi viata. Fericirea si implinirea depind doar de tine, de aceea este important sa te concentrezi pe lucruri care te ajuta sa te dezvolti personal.

Gasirea unui partener nu iti aduce neaparat fericirea. Nimeni nu te poate face fericit mai bine decat o faci tu insuti, deoarece aceasta se controleaza din interior, asadar nu ai nevoie de o alta persoana langa tine pentru a te simti bine. Iata cateva situatii in care un partener te-ar putea incomoda in dezvoltarea ta personala:


1. Cariera

Atunci cand ai ales sa faci o cariera de succes, o relatie ti-ar putea impiedica ascensiunea, deoarece partenerul tau ar putea sa nu fie de acord cu oportunitatile care ti se ivesc si nici cu faptul ca iti petreci cea mai mare din timp la munca. Asadar, gandeste-te de doua ori la prioritatile tale. O cariera iti poate aduce beneficii nelimitate, insa o relatie poate dura doar cateva luni si poate fi chiar daunatoare pentru tine.


2. Prietenii

Adevarata fericire vine de la cei din jur, persoanele dragi tie, care te iubesc neconditionat. O relatie te-ar putea indeparta usor-usor de prietenii tai. Prietenii sunt persoanele cu care impartasesti experientele tale, fie bune, fie rele. Asadar, concentreaza-ti atentia si energia pe persoanele care sunt un real sprijin pentru tine, in orice situatie te-ai afla.


3. Experientele noi

Nu te mai plange non-stop ca nu ai reusit sa iti gasesti un partener. Ia lucrurile asa cum sunt si asteapta momentul oportun. Intre timp, profita de aceasta perioada de solitudine si experimenteaza cat mai multe lucruri. Implica-te in activitati care sa ajute la dezvoltarea ta personala, care sa iti pastreze mintea activa si sa iti aduca beneficii in viata. Lumea este mereu in schimbare, asadar este bine sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla.

Sursa foto: liveboldly.laurenmackler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului