Dezvoltare personala

#dezvoltare personala #succes #persoana de succes

Te place toata lumea? 5 motive pentru care ai mai multe sanse sa fii un om de succes!

Chiar daca nu este o regula scrisa, persoanele placute de catre toata lumea au mai multe sanse sa atinga succesul. Nu conteaza cat de inteligent, informat, experimentat esti sau in ce masura iti lipsesc aceste calitati. In momentul in care ai castigat simpatia tuturor, aceste lucruri nu mai conteaza, spun psihologii.

Este normal ca oamenii sa-i placa pe semenii lor veseli si optimisti si sa isi aleaga liderii din randul acestora. Persoanele joviale sunt mai distractive, se lucreaza mai usor cu ele si le inspira loialitate celor din jur, astfel ca au sanse mai mari sa avanseze in cariera si sa aiba relatii implinite.

Iata cateva motive pentru care felul tau placut de a fi iti garanteaza succesul in viata!

1. Nu esti orgolios

Lipsa orgoliului sau cel putin incadrarea acestuia in limite acceptabile este o caracteristica importanta a oamenilor pe care-i place toata lumea. Nimeni nu vrea sa se lupte cu frustrarile altora, iar infatuarea nu este niciodata o calitate.

2. Ii poti influenta pozitiv si pe altii

Bineinteles ca daca te place toata lumea, ai mult mai multe sanse sa ii influentezi si sa ii motivezi pe cei din jurul tau. Iar cei care iti dau pe mana un serviciu important, se bazeaza pe aceasta calitate a ta.

3. Ii ajuti pe cei din jur sa se relaxeze

Esti amuzant, optimist si spontan? Ai toate caracteristicile necesare pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se relaxeze si sa uite de stres si de presiuni, adoptand o perceptie mai sanatoasa asupra lucrurilor.

4. Atragi oameni care iti seamana

Oamenii de succes vor sa faca afaceri cu persoane care le seamana. In momentul in care te prezinti sigur pe tine si optimist in fata unei persoane influente, este foarte posibil sa ii dai senzatia ca discuta cu un egal al sau si sa te trateze ca atare, fara urma de superioritate.

5. Cuceresti prin pozitivism

Toata lumea isi doreste alaturi persoane pozitive, care sa le arate partea frumoasa a lucrurilor, care sa-i determine sa faca lucrurile mai bine si cu mai multa pasiune. Atitudinea ta optimista nu poate fi decat un impuls in drumul ascendent pe care il urmezi in viata.

Sursa foto: douglasvermeeren.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare